Bp 15kerből keresek aktív pasit.
Hely kell
Hely kell
Sziasztok bpesten keresnek part van helyem is
akar most is jo

akar most is jo
Pasit szopnèk, diszkréten
Bi vagyok.... Kecskemét
Bi vagyok.... Kecskemét
Fiatal sexy pár vagyunk szép lány taggal nyitottak vagyunk jártasak igényes ápolt parokkal taliznank ma 40evek korig kizárólag normális alkatú dekorativ párokat keresünk minden Jóra.
Napot Hölgyek.
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)
Mai nap, akár Mostanában egy laza Kalandra Pesten vaagy Szűk környékén o:-)
Olajos kézimunkára keresek srácot. Én csinálom neked, viszonzás kizárt.

Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Írjatok bátran, utazni tudok! Viber, Google chat, Whatsapp van!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk! Adom a farkam, érezzük jól magunkat! Többesben jártas vagyok.
Sziasztok
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Ma napközbenre keresnék hölgyet aki vágyik egy kellemes kényeztetésre,izgalmas együttlétre.Ha van rá igény akár párjának dokumentálva pár fényképpel az eseményt.Ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor kérlek privátban folytassuk.
Pasit keresünk, szombat, Budapesten.
Szabad helyed legyen, napközbeni talira.
Szabad helyed legyen, napközbeni talira.
Péntek vagy szombat estére keresünk nőt vagy párt
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Haverommal keresünk nőt vagy párt péntek vagy szombat estére hetero alapon,!!!
Nagykőrösön, most éjszaka kocsidban vagy parkban leszoplak. Kor, alkat mindegy! Meg is baszhatsz! Reggel, 04.ig üzenj és tali! Számba, arcomra, seggemre mehet. Kor, alkat mindegy.
Kint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
Sziasztok szeretnek kiprobalni egy izgis dolgot egy nyitott párral akiknek lenne helye es tudnanak fogadni en tudnek utazni is !Viber vagy skypos elerhetoseg jo lenne hogy tudjunk ismerkedni s ha meg lenne a szimpatia akkor osze is hozhatnank az izgis dolgot!
Sziasztok bpesten keresnek part van helyem is
akar most is jo

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Dányból keresek srácot!
Privátba írj.
Privátba írj.
Hello,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Ma este Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Holnap (péntek)esti szórakozáshoz keresek párt ( vagy hölgyet) , akiknek van kedve akár: klubblátogatáshoz, wellnesshez, bármilyen más találkozáshoz Bp./Pest megyében rugalmas vagyok. Hölgy részére profi masszázs! Ápoltság, diszkréció elvárt!!!
Április 5, szombat este, de inkább vasárnap hajnalra keresünk egy szimpatikus párt Budapesten !!!
Sziasztok! Mai nap Budapest párral vagy Hölggyel ismerkednék!