Sziasztok szombatra keresnék högyet vagy párhoz csatlakoznék első ilyen élményre. 41 fiatalos jóképűnek mondott pasi vagyok

Sziasztok!Még mindíg keresek duci-extraduci hölgyet,vagy ilyen hölgy tagú párt!Ha van itt olyan!Kor nem számít,csak gondoljátok komolyan,ne tűnjetek el a második levél után!Győr az elsődleges,de Hegyeshalomtól Budapestig minden játszik,utazás nem probléma!Hátha így nagyobb az esély,komoly partnert találni!
Sziasztok! Újpesten a Görgey Artúr utca környékén valaki? Én 41 éves bi uni női fehérneműs férfi vagyok! Bármibe benne vagyok! Írj
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
sziasztok
keresem partnerem vagy partnereim párok társaságában esti kalandokhoz Budaörsön és 10km körzetében. Orál, szex és minden mi jó.. méreteim: 33,188,80,17 (:

Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Sziasztok a kongresszusi központnál esetleg nő vagy pár?

Jóreggelt! Hölgyet keresek egy kis kalandra Pest Jászberényi út környékén. Helyem van. Diszkréció fontos, légy ápolt, kor nem lényeg. 25F

Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert nograd heves es pest megyebol
Ma este jó faszú férfinak szopnék. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni. A gecit szeretem arcra vagy szájba kapni.Hely van, bp 10 ker.
Sziasztok Most a hétvégén megyek Budapestre a reptérre este fele igy a környéken keresek Hölgyet vagy párt! Kor alkat nem számit! Én egy 32 éves független srác vagyok

Ma valaki valakik? Egy tartalmas szexre keresek partnert hölgyet párt. Utazok de helyem is van.
Holnap 3. Keruletben koromhoz kozeli lanyt keresek, 28 eves vagyok
Sziasztok! Ma este, éjjel folyamán olyan párt keresek a budapesti éjszakában ahol néző lehetek
Szívesen nézném végig egy számomra vad idegen páros szeretkezését vagy akár baszását
ha magatokra ismertek és benneteket is izgatna akkor írjatok!

Sziasztok !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Budapesten napközbeni rapid randin , hölgyet kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal !
Sziasztok, ma Szentendre és kke?
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Orál,análkedvelő nagyit keresek.
Sziasztok holnapi napra keresnek partnert olyan 11 fele Kistarcsa Gödöllő Aszód vonalon.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..