Sziasztok. Szombatra keresnék párt minden minden jóra. Normális diszkrét 41 éves fiatalos pasi vagyok. Első páros élményre... Veresegyház vagy környékén...
Sziasztok!
X. Kerületben vagyok, kefélnék, basznék kimondottan egy jót hetero alapon hölgyel vagy csatlakoznék párhoz a délután folyamán. 5ig
X. Kerületben vagyok, kefélnék, basznék kimondottan egy jót hetero alapon hölgyel vagy csatlakoznék párhoz a délután folyamán. 5ig
Sziasztok. Sportos magas tapasztalt pasi ismerkedne kedves nővel, párral
Képek adatlapomon.

Sziasztok!
Szombat estére ismerkednék kedves hölggyel, párral Budapest környékén. Fogadni nem, utazni tudok.
Szombat estére ismerkednék kedves hölggyel, párral Budapest környékén. Fogadni nem, utazni tudok.
Sziasztok! Hetero alapon keresünk, 24 és 30 év közötti, jó megjelenésű, igényes, értelmes, intelligens fiút budapesti házibulihoz Április 12 szombat estére.
Sziasztok! Ma reggel hölgy, pár Gödöllőn? Csendes otthonomban? Várom leveled!
Sziasztok valaki holnapi nap folyamán Hatvan es környékéről?
Párod milyen?
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2025. 04. 09. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Dunaharaszti-Alsónémedi. Szopnák ma aktívnak. Privát keress.
Sziasztok! Budapest IV kerület valaki? 41 éves bi uni női fehérneműs vagyok! ! Autóba valaki? Cumi dugható vagyok!
Sziasztok.
Pest környékén pár, autós kalandra ma este felé?
Pest környékén pár, autós kalandra ma este felé?
Sziasztok szép napot. Holnap napközbeni valakik? Párhoz csatlakoznék . Akár nálam is meg oldható
Sziasztok!
Biszex párral fiatal, értelmes srácként szívesen ismerkednék
Biszex párral fiatal, értelmes srácként szívesen ismerkednék

Az most nem jó nekem. Én most Baross utca
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Budakeszi fele
(Ez egy válasz djrichxgeristar üzenetére (2025. 04. 09. szerda 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre vagy?
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Én szívesen meg osztom Veled a sajátomat.
(Ez egy válasz djrichxgeristar üzenetére (2025. 04. 09. szerda 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Igen
(Ez egy válasz Tibor81 üzenetére (2025. 04. 09. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Lukra vágysz?
(Ez egy válasz djrichxgeristar üzenetére (2025. 04. 09. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén!