Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Sziasztok Nagykőrös és környékén szopnék
Helyem van
Helyem van
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
Nagy farkú házibarát lennék. Lásd adatlapom.
Sziasztok!Hölgyeket vagy pár hölgy tagját erotikus masszásban részesíteném még akár ma este!!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok!Budapest és Pest megye!Pest megyében helyem is van!!Privát üzeneteket várok!!Zoli
Sziasztok!
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
L
Budapest /Reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
L
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.13.) estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék fotós saját telefonotokkal!!!-masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Férfiként örömmel barátkoznék, ismerkednék budapesti hölggyel, párral vagy akár korrekt úriemberrel is, akit (akiket) az átlagtól jobban érdekel a szex és az erotika. Szeretném felnőtt, intelligens ember módjára megélni a szexuális vágyaimat. Párokhoz akár csak a hölgy, akár csak az úr vagy mindkettejük örömére is szívesen csatlakozom. Amennyiben arra szeretnétek találni valakit, hogy csak meglesse a szeretkezéseiteket, akkor is kereshettek. Pest megyei találka is érdekel, ha stimmelnek az elképzelések.
Sziasztok.Szexpartner párokat keresek a XV.kerületben és környékén.Én ápolt,diszkrét 50 és potens pasi vagyok 17/6 os intím mérettel.
Szép farkat szopnék élvezésig élvezettel odaadóan, maximális diszkréció mellett
Aktívat keresek kisebb mérettel.
Sziasztok. Veresegyház vagy környékén ismerkednék, parhoz is csatlakoznék...
Vastag farkú potens pasi ismerkedne. Ma este?
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!
Jön iinnen valaki ma?
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj. Köszönöm.
Privátba írj. Köszönöm.
Sziasztok, ebben a szep idoben Budaors, Torokbalint, Biatorbagy kornyeken kalandoznek.

Budapesti bevállalös nőt keresek aki kiverné nekem a farkam!
Sziasztok Dabason ma délután párt vendégűl látnék szívesen.