Holnap kora délután 1órakor végzek, párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék mielőtt hazaindulok. X. XI. IX./Érd/Budaörs
18. Kerületbe keresek helyel rendelkezö pasit.imádok dugni szopatni
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Van nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi? De egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Fiatal férfi társaságot keresek akik kényeztetnék a páromat.
Fontos hogy sportos testalkatúak, és szőrtelenek legyetek. Solo pasikat nem keresünk.
Ha valóban egy perverz bi 50-és pasit keresel/kerestek és pár vagy hölgy vagytok JELEZD! Bp + 150 km
M3 útvonalon Gödöllőtől Debrecenig valaki egy kis kaland?
Sziasztok! Hölgyet, nőt, lányt keresek egy kis titkos kalandra X. Ker jászberényi út környékén, helyem van. Kor nem számít, légy ápolt. Diszkréció fontos!!

Igényes tapasztalt férfiként ,nyitott bevállalós párokkal ismerkednék. (Bukakke, cuckold, bdsm, creampie, stb..stb.).
Hétvégén programot keresünk Kecskemét-Budapest vonalon...
Csak Párokkal és napközben a jobb.
Privát üzit várunk Pussz
Csak Párokkal és napközben a jobb.
Privát üzit várunk Pussz
Sziasztok. Holnap vagy szerda napközbe pár vagy lány akivel lehet is találkozni Dunaújváros és környékén?
Van olyan pasi aki telespriccelne a barátnőm punci illatú bugyiját?Csak olyan irjon aki eltuid jönni Pestmegyébe..
Sziasztok ma valaki budapest
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
Diszkréció maximális!
Privátba írj!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Budapesten, Zuglóban mára/mostra keresünk 22 éves csaj partneremmel fiatal (18-25) éves biszex csajt, hely van, diszkréció adott. Előny, ha van felcsatolhatód...

Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 05.03.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk!
holnap este szopnék akár többest is