Sziasztok, Szentendre és kke?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, hely adott, minden érdekel biztonságosan
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, hely adott, minden érdekel biztonságosan

Sziasztok, izgalmas időtöltést. Keresek hölgyet, párt, szeretnék találkozni szex játszó társakkal. Akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék.
Holnap délélöt az az péntek délelötre keresek passziv bi pasit vagy párt.16.17.18 ecser vecsés üllö környékén csak helyel rendelkezök keresenek(no anyagiak) nelégy kamus.
Holnap napközben pesti par kalandozna esetleg ?

Sziasztok
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Keresünk!
Péntek estére párt vagy nőt hetero alapon.
Orál , sex, vagy csak nézzük. Ami nektek megfelel
30 éves jófej , laza srácok vagyunk, nagy intimmel.
Budapest előny, de bármi megoldható szinte
Többesben tapasztalt vagyok, Budapesten és környéken párokat kukkolnék, csatlakoznék hozzájuk!
Sziasztok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Ma ,az az péntek délelött 8 h körül a savoya auchan parkolójába játszok a 23cm és cerkámmal.
Női kukkolót várok!
Sziasztok! Ma reggel 9ig várom hölgy társaságát Gödöllőn csendes otthonomban! Várom leveled!
Sziasztok.
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban . .....
Màjus 31.én házibuli jellegű privát partyt szervezünk Piliscsaba mellett!Válogatott vonzó jó fej párokkal,igényes környezetben!
Szívesen látunk még normál vagy sportos testalkatú PÁROKAT,akár kezdőket is,52 éves korig!

Lányok? Kihez ugorhatok át egy kis kalandra? Esetleg párok? Csak van valaki otthon

Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék
Párhoz csatlakoznék
MA estére keresek Párt vagy Lányt! Pest megyén vagy Nógrád megyén belül .
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok
-ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kézi és orális kényeztetésre nyitott Bi Párral ismerkednék! Csak ilyen Párt keresek !!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi????
Sziasztok!Jovohet hetfon szivesen ismerkednek parral. Holgy oromere,a swinger for youban.40 es igenyes kedves pasi vagyok,irjatok privatban,koszi.
(Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2025. 05. 23. péntek 05:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 05. 23. péntek 05:44

Sziasztok.

Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztokma estére(péntek) keresünk párt vagy lányt
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Szilvi ma este nem ér rá szóval legjobb haverommal keresünk
Heterok vagyunk
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?