Ma kaland maglodon!!! Ismerkednék mai találkara, helyem megoldott, csak levélben keress
Ma szívesen megmasszíroznám pár hölgyét vagy szóló hölgyet erős, férfias kezemmel. Izgalmas játékot kedvelők előnyben. Napközben ráérek

Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Jó reggelt! Ma reggel hölgyet fogadnék csendes lakásomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok!
Most költöztem Pestre és holnap lesz egy állás interjúm smile
Szeretném ha valaki este leszopatná magát, de ha dugni akar, annak örülnék a legjobban!!
Én egy 23 éves fiú vagyok átlagos alkattal.
Igény szerint tudok tangát is felvenni
Most költöztem Pestre és holnap lesz egy állás interjúm smile
Szeretném ha valaki este leszopatná magát, de ha dugni akar, annak örülnék a legjobban!!
Én egy 23 éves fiú vagyok átlagos alkattal.
Igény szerint tudok tangát is felvenni
16.17.18 kerúletbe keresek szopni imádo vagy dughato pasit vagy párt aki nem kamus holnap délelötre
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 47 éves hetero férfi vagyok. Pár plusz info és kép az adatlapomon!
Ecser vecsés üllö 18. Környékén keresek szopni imádo pasit vagy párt.irj privátba
szia /sziasztok ? hát adatlapod alapján egyedül keresel más részt kicsit relatív , hogy kinek mi a jó test .. nem de ?
(Ez egy válasz yog-shototh üzenetére (2025. 06. 01. vasárnap 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 01. vasárnap 19:03

06.06./07. estére keresünk partnert/eket az adatlapunkon megadottak alapján.Válasz csak érdeklődés esetén és a megadottak teljesülése alapján.Helyszin flexibilis(leggyakrabban Pest,Eger és JBerény),de szívesen kimozdulunk egy kirándulas erejéig ha érdemes.
Pesten péntek délutan akár klub látogatásra kisérőként is.(SFY)

Sziasztok ma lX. Kerület valakik???
Sziasztok hölgyek vagy párhoz csatlakoznèk
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén, akár szabadban is!
Viber, Google Chat, Whatsapp van, utazni tudok! Írjatok bátran!
06.06./07. estére keresünk partnert/eket az adatlapunkon megadottak alapján.Válasz csak érdeklődés esetén és a megadottak teljesülése alapján.Helyszin flexibilis(leggyakrabban Pest,Eger és JBerény),de szívesen kimozdulunk egy kirándulas erejéig ha érdemes.
Pesten péntek délutan akár klub látogatásra kisérőként is.(SFY)

Tabuk nélküli hármashoz/többeshez kerestek pasit beszállónak, akár rendszeresre is?Tudok menni, írjatok! Jól szituált, kedves 50 éves pasi házhoz megy, tapasztalattal cuckold és hármas játékokban.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este? Budapest és környéke.
Pár vagy hölgy ma este? Budapest és környéke.
Sziasztok budapesten van valaki aki szívesen nézné hogy fiatal pár szexel?
Helyünk nincs ugy hogy szabadban lenne!
Helyünk nincs ugy hogy szabadban lenne!
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén már ma este is, akár szabadban is!
Sziasztok! Egész este akár vagy csak egy kalandra is tudok fogadni valakit- valakiket. Helyileg Dömsöd.
Lányok párok!! Pécs és környékén ma estére keresek női partnert Helyem van de utazni is tudok. De nem a holdig smile