Szeretnék egy lányt találni, aki normális, lehet vele beszélgetni, van elképzelése az életre, de kiegészítené az életét....
Így is úgy is.
A többit privátban.
Így is úgy is.
A többit privátban.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok most valaki Dömsöd környékéről?????
Sziasztok! Budapesten élő, magára igényes fiatal srácként keresném párok társaságát akár ma este is. Helyem van a IX. kerületben - de természetesen utazni is tudok, és van már tapasztalatom a többes terén. Ha érdekesnek találtok, írjatok nyugodtan üzenetet, és beszéljük meg a részleteket.
11.-ben keresek adatlapom leírtak szerint
Sziasztok
Keresnék kölcsönös szopásra ma este Pesten egy pasit
Kamionos vagyok,itt van hely ha kell
Keresnék kölcsönös szopásra ma este Pesten egy pasit
Kamionos vagyok,itt van hely ha kell
Hosszabb távra keresek önmagára igényes hölgyet (vagy párt). Bármilyen felállás érdekel a klasszikus barátkozástól a szabadidőpartneri, szexpartneri, útitársi, titkos vagy felvállalt szeretői, házibaráti kapcsolaton át egészen a komoly kapcsolatig. Viszont kiemelten fontos nekem a biztonság, tehát csak olyan partner érdekel, aki nem szexel párhuzamosan mindenféle random pasikkal. Ha úgy érzed, illik rád a leírás, dobj egy üzenetet, köszi!
Nős, bi srácokat keresek, akik lehugyoznának... Gödöllő - Tura -Hatvan környékéről... Más nem izgat, de ez nagyon. Heteróflex is jöhet, nem érünk egymáshoz sem.. valaki?

Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
KedvesSzerető
KedvesSzerető
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet mai nap 16 órától 19oráig Székesfehérváron! Képeim videóm vannak az adatlapodon! Üdv
KedvesSzerető
Sziasztok! 36 éves igényes potens tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Szívesen fogadnék párt vagy hölgyet mai nap 16 órától 19oráig Székesfehérváron! Képeim videóm vannak az adatlapodon! Üdv
Dányból keresek srácot!
Diszkréció adott!!!!
Privátba írj!
Diszkréció adott!!!!
Privátba írj!
Gyömrön keresek szopni imádo pasit most csak helyel rendelkezöt keresek
Ma kaland maglodon!!! Ismerkednék mai találkara, helyem megoldott, csak levélben keress
Ma szívesen megmasszíroznám pár hölgyét vagy szóló hölgyet erős, férfias kezemmel. Izgalmas játékot kedvelők előnyben. Napközben ráérek

Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni.
Jó reggelt! Ma reggel hölgyet fogadnék csendes lakásomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok!
Most költöztem Pestre és holnap lesz egy állás interjúm smile
Szeretném ha valaki este leszopatná magát, de ha dugni akar, annak örülnék a legjobban!!
Én egy 23 éves fiú vagyok átlagos alkattal.
Igény szerint tudok tangát is felvenni
Most költöztem Pestre és holnap lesz egy állás interjúm smile
Szeretném ha valaki este leszopatná magát, de ha dugni akar, annak örülnék a legjobban!!
Én egy 23 éves fiú vagyok átlagos alkattal.
Igény szerint tudok tangát is felvenni
16.17.18 kerúletbe keresek szopni imádo vagy dughato pasit vagy párt aki nem kamus holnap délelötre
Sziasztok!
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Ma este keresek aktív partnert Budapestről. Helyem nincs.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék Bp-en, 47 éves hetero férfi vagyok. Pár plusz info és kép az adatlapomon!