Sziasztok párhoz csatlakoznék harmadiknak mint pasi. Helyem van akár ma délután egy pár òra hosszára vagy holnap egész este. Helyileg Dömsöd
Mai magyar-svéd meccsen hölgy aki szopna? 32 éves, magas, méretes farkú srác vagyok
Sziasztok!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
47/180/75, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Pest(Bp.) Nógrád, Fejér, megyéből keresek Hölgyet/Párt 06.06.(Péntek), vagy 06.07.(Szombat). Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!!!
Üzenetben írj!
Valaki Törökbálint auchan glory ????jönne valaki?
Sziasztok.
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Ma déltől hétfő estig bezárólag ápolt feleséget szopatnék akár a férje jelenlétében is.
Autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm.
Adatlapomon leírtak szerint ismerkednék Nővel vagy párral. Jelige: Forró Pünkösd

Dányból keresek srácot továbbra is.
Nem adom fel.
Ha létezel kérlek privátba írj!!!
Köszönöm!!!
Diszkréció alap!!!
Nem adom fel.
Ha létezel kérlek privátba írj!!!
Köszönöm!!!
Diszkréció alap!!!
Sziasztok mai nap huncutkodnák.
Sziasztok. Beszélgetnék, chatelnék párokkal vagy hölgyekkel. Fiatalos normál alkatu normál mérettel rendelkezö pasi vagyok.
Sziasztok!
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
Sziasztok. Mostantól égészen vasárnap estig párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm..
Bugyin van valaki esetleg?
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Jóreggelt! Találkozni merő hölgyet keresek délelőttre Pest X. Kerben egy kis titkos alkalmi kalandra, egy kis raktár helyiségbe megyek fel ahol ketten lennénk csak és jól érezhetnénk magunkat
diszkréció fontos!

Sziasztok párhoz csatlakoznék harmadiknak mint pasi. Helyem van akár ma délután egy pár òra hosszára vagy holnap egész este. Helyileg Dömsöd
Sziasztok, péntek délelőttre hölgyet keresek Bp-en. Hely van és néhány info az adatlapomon

Sziasztok,sportos bi uni srác vagyok, Szentendre és kke, valaki?
Alkalmi szexre keresnénk jóképű 35-40es pasit Budapesti kalandra. Nem lesz egyszerű csak akkor írj ha érdekel a kihívás. A lányt megnézheted a fotókon.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi párt keres cuckold kapcsolatra
Sziasztok!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!