Alkalmi szexre keresnénk jóképű 35-40es pasit Budapesti kalandra. Nem lesz egyszerű csak akkor írj ha érdekel a kihívás. A lányt megnézheted a fotókon.
45éves 190cm magas nagyfarkú férfi párt keres cuckold kapcsolatra
Sziasztok!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!
Pénteken napközben nőt kényeztetnék a valóban átlag feletti cerkámmal !
Csak heteró alapon!
Csak Budapest!
Sziasztok! 22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.

Keresek egy hölgyet, aki szívesen járná velem a természetet!
Sziasztok! Holnap délelőttre keresek kalandozni vágyó, és találkozni is merő hölgyet egy alkalmi titkos kis kalandra. Pest X. Kerbe megyek fel egy kis raktár helyiségbe ahol csak ketten lennénk és jól érezhetnénk magunkat
Diszkréció fontos! Légy ápolt, kor nem számít.

Sziasztok a mai napon keresek lehetőleg egy vastagabb intimmel rendelkező partnert Budapesten akit leszophatnék és esetleg megdugna
23 vágok, átlagos alkatom van, igény szerint tudok női ruhában lenni (ami azt jelenti hogy magammal viszem és, harisnya bugyi szoknya) nekem sajnos nincs helyem de autó vagy nálad megfelelő! A plusz izgalom érdekében még annyit tudok felajánlani hogy msgmutatom az exemmel készült képeket videókat (100+ db van és ő ugye lány)

23 vágok, átlagos alkatom van, igény szerint tudok női ruhában lenni (ami azt jelenti hogy magammal viszem és, harisnya bugyi szoknya) nekem sajnos nincs helyem de autó vagy nálad megfelelő! A plusz izgalom érdekében még annyit tudok felajánlani hogy msgmutatom az exemmel készült képeket videókat (100+ db van és ő ugye lány)
13 keruletben párok/lányok?
Sziasztok. Izgi párral szeretném kipróbálni az enyhe bi dolgokat, nem feltétel. Helyem van, óbudán.
Sziasztok. Ma napközben párhoz csatlakoznék Komárom-Esztergom vagy szomszédos megyékben!
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm!
Dogging, autós kaland, cuckold témákban.
Ápolt, hetero, 40-es, intelligens Magyar ffi vagyok.
Priviben írjatok kérlek!
Köszönöm!
Sziasztok.Szexpartner hölgyeket,párokat keresek a XV.kerületben és környékén.Ápolt intelligens,diszkrét 50 -es pasi vagyok.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA és a hétvégén??Beszélgetés,nudi,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Fekvenyomó pad + kb 50 kg súly pároknak és hölgyeknek, érdeklődni privát üzenetben.
Holnap Pomázról hazaindulva 2fele Fehérvárra útbaejtenék egy kis kitérőt szìvesen. Párhoz csatlakoznék vagy hölgyet keresek.
Nem hiszem el, hogy nem lehet egy értelmes lányt találni.
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Akinek szüksége van egy kis plusszra, így is úgy is, és nem, nwm találni nincs.
Ha mégis akad kérem írjon. Azt ha nem, úgy mint sokan én is befejeztem a keresést .
Sziasztok Dömsöd környékéről valaki-valakik szombaton egész nap vagy akár egész este helyem van.
Messze vagyok!
(Ez egy válasz szeretőt85 üzenetére (2025. 06. 04. szerda 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szombat este a durer kertben ismerkednenk max 35 eves parral! Csak parral! Privatban varjuk a megkereseseket !
Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!