Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!! HATVAN és 40 km-es környéke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas???
Sziasztok! Állandó megbízható jó faszú orálhavert keresek. Ne légy sovány, nem árt ha szőrös vagy, de férifas legyél mindenképp... Helyem nincs, de autós kaland is érdekel!!!
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, rendszeres diszkrét havert keresek.
harmadik pasit keresek meglévő partner mellé, mammut méretű farkak kíméljenek, szűk vagyok, Budapesten 40 évs korig, 175 cm felett, kopasz, kigyúrt nem izgat
Sziasztok 12:00korul dunaujvaros szazhalombatta utvonalon valaki egy gyors tali ??
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Utazni tudok, csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni! Nem levelezőpartnert keresek!
Utazni tudok, csak olyanok írjanak, akik mernek is találkozni! Nem levelezőpartnert keresek!
Sziasztok! Nagyon szívesen maszíroznék ma este, esetleg több... Tudok utazni vállalható távolságon belül. Privátban beszéljünk
Sziasztok. Van itt olyan Nő/lány/pár akik nem úgy keresnek partnert hogy: "helo szia tetszel, este 8tól 10ig ráérünk dugunk?!?"....???? Hanem érzelmi vonalon közelítik meg , akik nem csak 1-2 órás gyors numerákat keresnek? Mert az csak az étvágyat hozza meg...egy igazán jó, fórró kapcsolatban működik a kémia akár egész éjjel, bárhol, bármikor , non stop.... Hasonló típusúval ismerkednék. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis.

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok
Bi Párral szeretnék ismerkedni
Bi Párral szeretnék ismerkedni
Zuglóban pár vagy nő? Jófej, laza magyar srác vagyok
Holnap esti Duna parti kis huncutkodáshoz keresünk nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki az autó mellett kis ismerkedés után megujjazná és kinyalná párosunk hölgytagját, aki viszonzásképpen kiverné a farkát. Csak privát üzenetre reagálunk, ne ide írj !
Budapesten párokat kukkolnék vagy csatlakoznék!
Sziasztok. Szex ma?
Kedves nőt, párt keresek. Képek adatlapomon.

Sziasztok. Volna Pest megyébe, vagy Budapesten pár akik ma este egy diszkrét pasit keresnének? Lehet autós, kukkolós találka is. 06 30 5587970. Csak akik komolyan gondolják.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében autós kaland vagy kukkolás részese szeretnék lenni !
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok. Valóban nimfomániás nőt keresek. Többi priviben.