Holnap délután van kedve szopni valakinek Újpesten? Helyem van.
Június 17. Estére/éjjelre keresünk 2. Hölgyet egy kötetlen, gátlástalan 3ashoz Ócsára. Hölgy 38 éves vékony, filigrán testalkatú úr 35 186 magas normál testalkat. Barbi sub beállítottságú, ideális eset mégegy ilyen Hölgy lenne.
Sziasztok!
Ma este Tatabánya és környékén pár vagy hölgy nem lenne kíváncsi? Kukkolás oda vissza! Szívesen nézném…
frissen borotvált! Várom a privát üzeneteket! Akár Pest-Győr-Fehérvár vonalon is szívesen elindulok!

szép farkat szopnék élvezettel élvezésig, lehettek többen is vagy pároknál is szívesen nyalnék-szopnék...:P
Sziasztok!
Reptér vagy Budapest és környékén környékén pár esetleg hölgy?
Reptér vagy Budapest és környékén környékén pár esetleg hölgy?
Gondolom a repülők le/föl emelkednek,így légmozgás biztosan
)
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Ma este szopatna 20-40 közötti srác (Budapest)? Helyem nincs.
Ma este szopatna 20-40 közötti srác (Budapest)? Helyem nincs.
Van valaki Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd környékén?
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
21 éves sportos srác vagyok, átlag feletti mérettel. :3
Sziasztok!
Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Szívesen fogadnék lakásomon egy nőt vagy párt. Valaki ma este vevő lenne egy figyelmes ápolt srácra?

Sziasztok!
Esetleg van mozgás a reptérnél?!
Esetleg van mozgás a reptérnél?!
Szopni imádo párt vagy pasit keresek szerda délelöt 16.17.18 kerületbe ecser üllö vecsés környékén .de ápolt puncit is nyalnék akár viszonzás nélkül is.privátba keres keresetek
Sziasztok!
Ma este Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Ma este Budapest /Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
potens pasi (190/92 19/6) keres nőt, párt hosszú távra

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi,de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?

Párhoz csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok! Lányokkal ismerkednénk max 40-ig párom és jómagam örömére, női bi elfogadott. Utazni tudunk. 20-as éveinkbe járunk szeretnénk kipróbálni még plusz egy lánnyal. Csak kontaktal írjatok privátban. Férfiak hiába próbálkoznak rögtön tiltva lesznek. Köszönjük a megkereséseket.
Sziasztok MA délutánra vagy estére Párt vagy Lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni! Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
44éves jófej pasi a 14. kerületbüől ?
Nálam tudunk randizni is
(Ez egy válasz Christine1989 üzenetére (2025. 06. 09. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 09. hétfő 11:44

harmadik pasit keresek meglévő partner mellé, mammut méretű farkak kíméljenek, szűk vagyok, Budapesten 40 évs korig, 175 cm felett, kopasz, kigyúrt nem izgat