Sziasztok! Pesten vagy Vácon keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra. Diszkréció fontos?

Tartós, túfűtött, mocskosan érzéki, talán enyhén vagy nagyon-de egészségesen- perverz is(mert a határokat mindig jó feszegetni
) kapcsolatot keresek, akár amiből komoly is alakulhat, az ellen se vagyok. De már egy jó barátság is aranyat ér.
Gyors "heloszia, dugunk?!?" , érzelemmentes dolgok nem vonzanak és nem is indítanak be. Nem csak testben, agyban+lélekben is! Mert nem csak a tested, a lelked is akarom megb***** :*
Evés közben jön meg az étvágy. Szóval 1-2 órás gyors numerák ezért sem kedvenceim, ezért sem ideálisak számomra, több élvezés után is simán áll a farkam ugyanúgy ha érzem hogy akarják...és imádok túl sokat adni, a határokat feszegetni, kitolni, egyre mélyebbre, egyre őszintébben és gátlástalanul, szókimondóan.
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis is.

Gyors "heloszia, dugunk?!?" , érzelemmentes dolgok nem vonzanak és nem is indítanak be. Nem csak testben, agyban+lélekben is! Mert nem csak a tested, a lelked is akarom megb***** :*
Evés közben jön meg az étvágy. Szóval 1-2 órás gyors numerák ezért sem kedvenceim, ezért sem ideálisak számomra, több élvezés után is simán áll a farkam ugyanúgy ha érzem hogy akarják...és imádok túl sokat adni, a határokat feszegetni, kitolni, egyre mélyebbre, egyre őszintébben és gátlástalanul, szókimondóan.
Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis is.
Sziasztok.
Háazibarát lennék,adatlapom adott.
Háazibarát lennék,adatlapom adott.
Sziasztok domináns tipusként keresek nőket és párokat Budapest környékén . 23F
5. Kerületben most? Párok/lányok?
Sziasztok !! Monor környéke vagy Pilis kalandozni valaki hölgyeim ?
28 éves pasi vagyok egész este rá érek

Sziasztok!
Negyvenes, csinos, igényes, szexi párként keresünk hasonló párokat hosszú távú baráti és szexkapcsolat céljából. Mind a ketten heterok vagyunk, de hölgytagunk szívesen kipróbálná a női örömöket is kölcsönös alapon. Leginkább J-N-K-Sz megyeiek jelentkezését várjuk.
Negyvenes, csinos, igényes, szexi párként keresünk hasonló párokat hosszú távú baráti és szexkapcsolat céljából. Mind a ketten heterok vagyunk, de hölgytagunk szívesen kipróbálná a női örömöket is kölcsönös alapon. Leginkább J-N-K-Sz megyeiek jelentkezését várjuk.
Izgalmas estét. Párral, hölggyel találkoznék és akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Sziasztok!
Héten, kora este szeretnénk egy Budapesti 42 pluszos, és 180 cm magasabb bi férfit meglátogatni! Tartós kapcsolatot keresünk!
Héten, kora este szeretnénk egy Budapesti 42 pluszos, és 180 cm magasabb bi férfit meglátogatni! Tartós kapcsolatot keresünk!
Sziasztok
29 éves, az átlagosnál valamelyest nagyobb mérettel rendelkező, többesben tapasztalt Budapesti srác vagyok.
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt maximális tisztelet és diszkréció mellett.
Amennyiben nyitott vagy/vagytok rá, beszéljük meg a továbbiakat privátban.
Szép napot mindenkinek!
29 éves, az átlagosnál valamelyest nagyobb mérettel rendelkező, többesben tapasztalt Budapesti srác vagyok.
Budapesten vagy vonzáskörzetében keresek hölgyet vagy párt maximális tisztelet és diszkréció mellett.
Amennyiben nyitott vagy/vagytok rá, beszéljük meg a továbbiakat privátban.
Szép napot mindenkinek!
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok!
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Budapesten heteró alapon ,párt, illetve hölgyet keresek hosszabb távra !
Akár autós, búvóhelyes talikra!
Valóban nagy és megbízható cerkám van .
Szívesen szopnék most egy szép farkat (akár többet is egyszerre) vagy nyalnék puncit...
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
Odaadó, érzéki vagyok, élvezettel csinálom, élvezésig:P
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk, akár szabadban is!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Hölgyet, lányt keresünk, aki megmasszírozza vagy megsimogatja jelenlètemben hölgyünk popsiját. Beszéljünk, ismerkedjünk, egyeztessünk
Sziasztok!
Cuckold terén majd 10 év tapasztalattal ismerkedem hosszú távra.
IQ, EQ, diszkréció oda-vissza elvárás!
Cuckold terén majd 10 év tapasztalattal ismerkedem hosszú távra.
IQ, EQ, diszkréció oda-vissza elvárás!
Sziasztok!
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?