Sziasztok, elsősorban 40-50 feletti hölgyet keresek, aki szívesen csemegézne egy húszas évei végén járó férfi testén. Kikötözhető vagyok, használj kedvedre. Ülj a számon órákig, lovagolj ameddig akarsz. Az én kedvencem az orgazmuskontroll és a milking, préselj ki belőlem minden cseppet akkor is, ha én már nem akarom.
Mindent szeretek ami két embernek jó lehet... Helyem van, utazni tudok

Mindent szeretek ami két embernek jó lehet... Helyem van, utazni tudok

Most budapesten aktív vagyok nagyon. (Keleti környéke)
Sziasztok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Estére keresek egy havert akivel kivernénk, akár egymásnak!
Vagy biszex párt, akik szívesen szopnának együtt!
Kamusok, kép nélküliek leveleit nem várom!
Normális ápolt, emberek leveleit viszont annál inkább!
Dél pesten vagyok!
Sziasztok ma délután estefelé valaki last minute Horvátország tenger? Teljesen költség mentesen! Vissza vasárnap délutáni érkezünk!!
Sziasztok! Ma késő délután, esetleg lesz kint valaki a reptéren, szívesen találkoznék elhanyagolt hölgyel, anyukákkal, párokkal!
Teljes heteró vagyok ezt vegyétek figyelembe! Várom a leveleket! Szép napot mindenkinek!

hétvégére keresünk heteró hármashoz férfit előzetes ismerkedés alap elvárás az adatlapon
Párokat és Lányokat keresünk.
Privát üzit várunk
Privát üzit várunk
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Part fogadnék ma este minden jóra…13ker!
Bp-en ismerkednék,szeximádó partnereket keresek..
Budán?
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Helyem nincs.
Érdekes
(Ez egy válasz Megfelelő partner üzenetére (2025. 07. 29. kedd 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 22:02

Egy párt keresek aki szeretik a szem bekötés szexet. Már mind a hölgynek. És nem tudja ki az idegen. Felváltó szex és illemtudóan távozok

Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a szép puncit és a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Egy párt keresek aki szeretik a szem bekötés szexet. Már mind a hölgynek. És nem tudja ki az idegen. Felváltó szex és illemtudóan távozok

Csak párokat, vagy egyedülálló csajokat keresünk
30 éves, normális, jókedvű pár vagyunk
30 éves, normális, jókedvű pár vagyunk
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Helló hölgyek.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Pesten ebben a remek időben Hölgy (pár heteró alapon)
egy kis orális játszadozásra Is,Ma akár esti órákban is.
Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapest és környékén! Utazni tudok!
Valaki ma este veresegyhaz-godollo kornyeken ?