Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivdsen ismerkedne Budapest/reptér és környékén?
Pár vagy hölgy aki szivdsen ismerkedne Budapest/reptér és környékén?
Sziasztok!
Frissen nyitó párként nagyon szeretnénk végre lánnyal hármasban megélni vágyainkat. Csinos, igényes pár vagyunk
Frissen nyitó párként nagyon szeretnénk végre lánnyal hármasban megélni vágyainkat. Csinos, igényes pár vagyunk
Ráckevén a textilmentes esti szaunában ismerkednénk párral
Sziasztok! Ha van kedved egy 22 éves fiatal szűk finom popsit dugni írjatok rám. Budapesti vagyok.
Sziasztok! Ha valaki szeretne egy fiatal szűk popsit dugni írjon rám privátba és keresünk egy időpontot. 22 vagyok és pesti

Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Ha valaki szeretne egy fiatal szűk popsit dugni írjon rám privátba és keresünk egy időpontot. 22 vagyok és pesti

Keresek hetero urat,srácokat közös faszveréshez,puncimániásés rendszeresen hokizókat keresek,akik szeretnek punci illatú bugyikra,vagy izgató csajos masztizós videókra élvezni!Gyere el hozzám ha nyitott jófej beszélgetni is szeretó srác vagy,ha szeretnéd néha kiengedni a gőzt,vagy csak egyszerúen lazulni,meginni egy italt,Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Irj bátran!
Budapesten párokat kukkolnék, igény esetén csatlakoznék hozzájuk!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Utazni tudok, írjatok bátran!
Ma estére keresek biszex fiút vagy biszex párt
Rendszeres diszkrét partnert keresek. Pasit, párt orálra. Én neked, viszonzás kizárt.
Kedves párok és hölgyek!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
A jövő hét esti óráiban szívesen találkoznék egy kedves, igényes hölggyel vagy nyitott párral.
Szeretek masszírozni, és örömmel kényeztetem a hölgyeket hosszan, figyelmesen.
Fontos számomra a kölcsönös megbízhatóság és a diszkréció — ez részemről adott, és ezt is keresem.
Kizárólag valós, korrekt partnerek érdekelnek. Aki nem gondolja komolyan, kérem, ne jelentkezzen.
Helyileg: Dunakanyar
Köszönöm, hogy elolvastad!
Bi vagyok, szopnèk hosszasan, Kecskemét és környéke
Bi vagyok, szopnèk hosszasan, Kecskemét, és környéke
Dányból keresek srácot!
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Diszkréció maximális!
Privátba írj.
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :( 33F/32L
Mi a párommal párt keresünk párcserére, de sajnos nem jártunk sikerrel eddig :( 33F/32L
Sziasztok! Közös túrázáshoz keresek hölgy partnert.
Sziasztok. 40es vastag farkú magas pasi keres nőt vagy párt. Képek adatlapon.