Ma budapesten 1191 eötvös utcában keresek helyel rendelkezö pasit.én aktiv bi vagyok
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok,
Alkalmit keresek ma reggel, a 18.kerületből... csak hetero alapon.
Alkalmit keresek ma reggel, a 18.kerületből... csak hetero alapon.
Sziasztok. Igenyes pasikent vendegul latnek egy part pesti hotelszobamban.
Priviben
Priviben
Barátnőt,feleséget kényeztetnék a párja elött!
Sziasztok, hölggyel randiznék Bp-en az adatlapom szerint, akár napközben is. 48 éves hetero pasi vagyok.
Hétv3gére keresünk párokat . Pest megyében
Ma este éjszaka párok hölgyek elhanyagolt anyukák kedvére tudnék járni hetero alapon! Budapest- szfvár-Siófok-Veszpém útvonalon!
Sziasztok!
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Izgalmas vitorlázás pároknak, hölgyeknek a Balaton északi partján. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma éjszaka!Ápolt, igényes 41 éves férfi vagyok!Utazni is tudok,de hellyel is rendelkezem Pest megyében!! Privát üzeneteket várok!
50+ feletti hölgyekkel, párokkal kalandoznék ma este zuglói lakásomban. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Aki szeretné ma estére a 22 éves kerek fiatal szűk popsimat írjon. Pesti vagyok
Asszonyok lányok párok ?Sportos igényes kan keres privi .
bp most?
Sziasztok! Ma reggel 9ig örömmel fogadnék hölgyet csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled!
Sziasztok!
Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek!
Pár mondat rólam:
Budapesti, extra igényes, extra nagy intim méretű fiú vagyok,aki szereti a többes szexet!
Én nem ingyen puncit keresek hanem a különleges élményt!
Szeretek hosszasan nyalni,minél több orgazmust okozni a partneremnek.
Ami fontos számomra:
-Diszkréció
-Igényesség
-Viber vagy WhatsAppos kommunikáció
-Reggeltől-délutánig érek rá!
Napközben ráérő hölgyet vagy párt keresek!
Pár mondat rólam:
Budapesti, extra igényes, extra nagy intim méretű fiú vagyok,aki szereti a többes szexet!
Én nem ingyen puncit keresek hanem a különleges élményt!
Szeretek hosszasan nyalni,minél több orgazmust okozni a partneremnek.
Ami fontos számomra:
-Diszkréció
-Igényesség
-Viber vagy WhatsAppos kommunikáció
-Reggeltől-délutánig érek rá!
Bpen hetero vagy kezdo bi vel masztiznek,igenyesseg,diszkrecio alap
Sziasztok! Szombaton, augusztus 9-én újra elérkezik a Club Paradise már-már hagyományos, tematikus estéje! AVE EROTICA – ahol az időutazás nem a történelemről, hanem a vágyról szól, erotika az ókor szellemében!
A római és görög istenek sem kívánhatnának izgalmasabb éjszakát
A részvétel egyetlen feltétele: csak az vehet részt, aki el is jön!
A római és görög istenek sem kívánhatnának izgalmasabb éjszakát
A részvétel egyetlen feltétele: csak az vehet részt, aki el is jön!
Hölgy örömére keresnénk,egy negyven feletti pasit,hosszú távra!Havi több alkalomra.
Esztergom környékén cumiznék. Bőnyálas, szájbaélvezős szopáshoz kedve valakinek?

vazelinator

nylongoldenagte