36 éves pasi vagyok, kisfiús arccal, sportos alkattal. bevállalós lányt keresnék alaposabb, gátlástalanabb szexre
Sziasztok ! Van esetleg olyan Pár ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi veri egymásnak és be is kapják és a Hölgyet is ki lehet nyalni és szereti,ha két Pasi kényezteti !!! Csak Bi párok !! Lehetőleg Budapest és környékén elsősorban Csepel sziget !
Aktuális még?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Fiatal neleg fiu keresi hetero apukajat ma este egy gyors szopasra.
Szia! Jó lenne találkozni, benne lennék.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2025. 09. 15. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Elhanyagolt majd megcsalt férjként keresem női partnerem Budapesten vagy Dunakeszi magasságában. Ápolt, önmagára és környezetére igényes férfinak ismerem magamat.
Elhanyagolt majd megcsalt férjként keresem női partnerem Budapesten vagy Dunakeszi magasságában. Ápolt, önmagára és környezetére igényes férfinak ismerem magamat.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Ma este 13. Kerület?
Sziasztok!
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Megbízható, valóban nagy méretű pasiként. Budapesten rapid szexre ,elhanyagolt, illetve kíváncsi nőt keresek !
Sziasztok! Fiatal, igényes , kedves, masszázsban profi srácként intelligenciát, izgalmat, intimitást kereső NŐK/HÖLGYEK és izgalmakra nyitott PÁROK társaságát keresem kizárólag a hölgy örömére!
Közös wellness, masszázs, kukkolás, 3-as, cukold is szóba johet
Privátban îrj!

Sziasztok! 16-án estére keresnék hölgyet vagy párt a Blaha környékén. Hely megoldott.
Párokkal és Lányokkal randiznánk
Privátban keressetek pussz

Privátban keressetek pussz
A héten Őrbottyánban leszek, szívesen ismerkednék, hölgyel esetleg hetero párral a környékről! 30 éves sportos potens tetovált többesben tapasztalt pasi vagyok! Megkereséseket privát üzenetben! Helyem nem lesz viszont mobilis vagyok
Szexi bi pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp smile
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre..
Persze, miért is ne. Keressetek!
(Ez egy válasz Kiscsavargo üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 22:15

Hello olyan kérdésem lenne hogy páromnak az lenne a vágya hogy ő kényezteti magát és két férfi egyik én a másik te veri közben és a végén rá élvez a testére nincs aktus közben se utánna maximum ő veri nekünk kézzel hogy ilyenre lenne esetleg lehetőség ? Előre is köszönöm. 30as korban vagyunk Utazni tudunk
Abszolút!
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 12. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello olyan kérdésem lenne hogy páromnak az lenne a vágya hogy ő kényezteti magát és két férfi egyik én a másik te veri közben és a végén rá élvez a testére nincs aktus közben se utánna maximum ő veri nekünk kézzel hogy ilyenre lenne esetleg lehetőség ? Előre is köszönöm. 30as korban vagyunk Utazni tudunk
Sziasztok BME-napokra jon valaki??
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

De unalmas hogy evek ota minden nap kulonbozo neveken probalkoztok
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2025. 09. 14. vasárnap 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 14. vasárnap 13:56

Most belevaló vagány pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni, csajozni