2025.09.27.én 19.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Születésnap (Meli)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Az est étkezést tartalmaz!
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Sziasztok!
Elsősorben dél pestrégióban keresek egy normalis, ápolt szexhavert, akivel rendszeresen kiverjük, és működik a kölcsönös orál.
Helyem sajna nincs, délelőtti órákban érek rá!
Haraszti környékén élek.
Elsősorben dél pestrégióban keresek egy normalis, ápolt szexhavert, akivel rendszeresen kiverjük, és működik a kölcsönös orál.
Helyem sajna nincs, délelőtti órákban érek rá!
Haraszti környékén élek.
Telt hölgyel vagy párral ismerkednék
Sziasztok. Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást.A férj párja jelenlétében kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek.A hét hétfői mai ,keddi illetve szerdai napján esti órákban. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Ma keső délután megyünk Gödöllőre. Stoppost keresünk
Szia szivesen jonnek talalkozni, mikor lenne jo?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 09:13

Sziasztok!
Holnap napközben sexpartnereim fogadnám!BP.!
Dél-Pest!
Holnap napközben sexpartnereim fogadnám!BP.!
Dél-Pest!
Estét.
Hölgy Pesten mostanában 1 laza Kalandra
Hölgy Pesten mostanában 1 laza Kalandra

Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este?
Pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok!
Pár vagy hölgy ma este?
Pár vagy hölgy ma este?
Nincs itt senki aki ismerkedne egy fiatal normalis palival? Es nem ferfiakat keresek
Most belevaló vagány pasit keresünk. 13. Kerület
Sziasztok, nekem lenne helyem soroksáron, közel az M0-hoz. Üdv Tibi
(Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 10:23

Sziasztok, jövő hét valamelyik délután keresünk helyet kukkolásért cserébe. ÉRDEN.
Kellemes szex,erotika.
Hàzaspàrt keresek!
Hetero alapon nyitott vagyok.
Hàzaspàrt keresek!
Hetero alapon nyitott vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Hol lenne ?
(Ez egy válasz Lande05 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Gödöllőnél kiváncsi hetero sráccal taliznék akit izgat hogy megszoptasson egy srácot.
Több éve együtt élő, és szerető párként keresünk korban hasonló párokat esetleg kisebb társaságot. Helyünk sajnos nincs.
Normális értékrenddel rendelkezünk. Elsősorban az egymás előtti izgalmas játék lenne a cél.
Normális értékrenddel rendelkezünk. Elsősorban az egymás előtti izgalmas játék lenne a cél.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok!Solymár-Piliscsaba környékén ismerkednék Párral,elhanyagolt Feleséggel...Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőrpasi vagyok...PUSZIKA...
Sziasztok !
Csak Érd megfelelő? (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 21. vasárnap 10:23
Csak Érd megfelelő? (Ez egy válasz Cuckpár3 üzenetére (2025. 09. 21. vasárnap 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, jövő hét valamelyik délután keresünk helyet kukkolásért cserébe. ÉRDEN.