Szia. Pasi is érdekelhet?
(Ez egy válasz Jofarku fiuka üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 25. csütörtök 17:15

Kemény,tele farkamra keresek ma Bp-en,írjon aki szereti ha sok jön..
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Kemény,tele farkamra keresek ma Bp-en,írjon aki szereti ha sok jön..
Biszex után érdeklődő párhoz csatlakoznék!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Két férfi csinos sub nőt keres.
Dányból keresek srácot!
Privátba írj!
Privátba írj!
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív srácot Budapestről. Én 28 éves, passzív vagyok.
Budapesti, hellyel rendelkező férfit keresünk, max 42 éves korig. Nagy pocak, kizáró ok. A többi privátban. Az oldalt a férj kezeli.
November 21-23 esetleg valaki Szentendrén Szarvashegyi apartmanba?
Sziasztok! Olyan hölgyet vagy férfit keresek, aki holnap napközben a férjemmel kölcsönösen orálisan kielégítené egymást. FÉNYKÉPES jelentkezéseket várok e-mailben.
Most pénteken /09.26./ szívesen találkozunk hozzánk hasonló igényességű és korú fiúval, akár párral.
Akit érdekel, privátban írjon.
Akit érdekel, privátban írjon.
Idősebb, 60+ os,. intelligens házaspárral ismerkednék, szexkapcsolat céljából, mindkét fél örömére.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Leginkább olyanokkal ismerkednék, akik ezt még soha nem próbálták, de meg szeretnék élni.
Ötvenes éveim vége felé járó, sportos férfi vagyok, nem vagyok biszex, nem is volt még ilyen kapcsolatom, de a késztetés határozottan megvan.
Többi levélben, fotókkal.
Ha olyan, kb. egyetemista korú lány vagy,
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
- akinek extrém vágya, hogy alaposan kinyalják, nem csak szokványosan, hanem a fenekét is
- aki ezt a vágyát titkolja, de a vágya nem hagyja nyugton
- akinek a partnere ezt nem hajlandó megtenni
- aki szívesen venne részt szerepjátékban ezen a téren
- aki ezt egy kb. apja korúval szeretné átélni
Mindezt megteheted egy sportós, kellemes kinézetű ötvenes férfival, aki teljesen önzetlenül, viszonzás nélkül is megteszi neked.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgy társaságát Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm
Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Blowbang vagy bukkake buliban is benne vagyok
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben

Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, akit izgatna a bi pasik...
jelezzetek üzenetben

Szép farkú, ápolt, igényes pasit is cumiznék élvezésig, akár többet is egyszerre:P
Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne két bi pasit vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp
Ápolt, igényes, jóképű, rendes és normális pasi vagyok, igényes otthonomban tudlak fogadni.
.

Illetve, biszex pároknál nyalnék-nyelnék élvezésig, de ha létezik olyan hölgy, aki kukkolni szeretne két bi pasit vagy kalandozni bi pasikkal, jelezzen mindenképp

Ápolt, igényes, jóképű, rendes és normális pasi vagyok, igényes otthonomban tudlak fogadni.
.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Üdv Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.