Melodic technot szereti valaki?
Sziasztok szombat délután és/vagy estére párt keresünk, akik tudna utazni, fogadni szeretnénk! Akit érdekel privatban jelentkezzen!
Két férfi csinos sub nőt keres
Sziasztok! Pénteki napra keresnénk barátommal párt. Pest és környékén. Privátba várjuk a megkeresést.

Szeretném kipróbálni milyen egy prosztata masszázs és élveznék egy nagyot! Kihez tudnék fel ugorjon ez ügyben? Sok jön és imádom ha folyik

Budaőrs. Aktívat keresek. Reggelig ráerrk.. parti is erdekel. Privat keress
Budapesten VIII kerben holnap estére keresek biszex aktív férfipartnert. Hely van
Helló!
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Olyan párral szeretnék megismerkedni, ahol a pasit leszophatnám a hölgy előtt vagy vele közösen. A hölgyhöz akár hozzá sem érek, engem az izgat, ha egy nő előtt csinálhatom. A viszonzást egyik féltől sem várom el. Ha szeretnétek, akkor a női tagot is szívesen kényeztetem és nyugodtan írjátok meg azt is, ha vannak olyan további vágyaitok, amiknek a megvalósításában esetleg segíteni tudnék. Ha néhány levélváltás után kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a telefonos beszélgetést és a személyes találkozót preferálom. Magamról annyit, hogy 45 éves férfi vagyok, 188 cm magas, 90 kg súlyú, átlagos testalkattal. Akkor is bátran keressetek, ha nem voltatok még ilyen helyzetben és csak kipróbálni szeretnétek. Diszkréció, ápoltság, intelligencia adott és elvárt. Nem dohányzom, ritkán fogyasztok alkoholt. Budapesti vagy Pest illetve Bács-Kiskun megyei pár lenne helyileg a legideálisabb, de a környező megyékbe is szívesen utazok.
Budapest vagy környéki hellyel rendelkező igényes, jó megjelenésű férfi partnert keresnénk hármas izgalmak megélésére max 45 éves korig. Csak olyat keresünk aki mer arccal ismerkedni.
Az oldalt a férj kezeli, de a feleség is aktívan részt vesz benne.
Az oldalt a férj kezeli, de a feleség is aktívan részt vesz benne.
Jóreggelt? Hölgy most alkalmi kalandra?
Sziasztok!
Lazabb kalandra, kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oralra, kozos masztira keresek egy megbizhato, igenyes meleg/bi sracot/ferfit Budaorson. Hely van, raerek
kulsore inkabb a kicsit husisabb, mackosabb sracok jonnek be
Lazabb kalandra, kolcsonos vagy reszemrol egyoldalu oralra, kozos masztira keresek egy megbizhato, igenyes meleg/bi sracot/ferfit Budaorson. Hely van, raerek

Sziasztok érden valami jó kis klub mozi stb tudnátok ajánlani? Hétköznapok d.u ra?
Sziasztok! Ma reggel 9ig várok hölgy társaságot csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled.Köszönöm
Sziasztok! Maximum 45 éves korig keresünk magunk mellé, hellyel rendelkező párt. Terveink szerint okt 17-re. Esetleg kisebb társasághoz is csatlakoznánk.
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Szerda este Budapesten kb 18 órátol keresek bi partnert szauna látogatáshoz. Jelszó: bokalánc
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem!
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Sziasztok!
Kedden 10-11 h között a maglodi Auchan parkolójában nőt kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal
Kedden 10-11 h között a maglodi Auchan parkolójában nőt kényeztetnék a valóban 23-cm es cerkámmal
Ma valaki Bp? 16:30 körül ?
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs
smile
23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )
Autóba szívesen szopnék egy jót.
7-9 kerület előnyben .
Helyem nincs
smile
23 éves vagyok átlagos alkatú.
+ Egy kis extra exem képeit nézheted miközben szopatsz(22 éves vörös vékony csaj )