Sziasztok !
Jövőhét csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét csütörtökre (2025.10.09.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Spermaimádó hölgy/transzi? Jó adagot tartogatok

Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szóljatok én is megyek
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (tegnap 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére 23 órára keresnénk adatlapunk szerinti férfit, aki lakásunkon megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Részleteket privátban !
Keresünk hölgyet vagy párt, többes gabajodásra...
Valakinek nincs kedve felugrani hozzam és segíteni rajtam egy kis prosztata masszazzsal egybe kötve? Be jössz én már ruha nélkül varlak álló farokkal és már csinálhatod is! Dunaplaza környéken vagyok.
Hozzám jöhettek!
(Ez egy válasz SexyYoungCouple001 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Vasárnapra keresünk aftert
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sziasztok!
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok ma délelött a maglodi Auchan parkolóba
Női segítő kezet ,szájat szívesen fogadok ma délelött a maglodi Auchan parkolóba
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, akit izgat a szerepcsere, azaz szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.

44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Sziasztok! Ma reggel 9ig várom hölgyek társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled! Köszönöm!
Igen, edzés közben szoktam pörgetni. Korolova egyik kedvencem, és még szexelnék is vele
(Ez egy válasz SexyYoungCouple001 üzenetére (2025. 09. 30. kedd 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó fasszal kalandoznék!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten