Sziasztok!
Vasárnaptól keddig Budapesten leszek, és ez idő alatt szívesen találkoznék egy ápolt szimpatikus (akár bi férfitagú) párral, vagy egy kedves Hölggyel.
Magára igényes, ápolt, intelligens, jó humorú 36 éves férfi vagyok, némi tapasztalattal a többes együttlétet illetően is.
Ha valakinek felkeltettem esetleg az érdeklődését, akkor beszéljünk privát üzenetben.
Vasárnaptól keddig Budapesten leszek, és ez idő alatt szívesen találkoznék egy ápolt szimpatikus (akár bi férfitagú) párral, vagy egy kedves Hölggyel.
Magára igényes, ápolt, intelligens, jó humorú 36 éves férfi vagyok, némi tapasztalattal a többes együttlétet illetően is.
Ha valakinek felkeltettem esetleg az érdeklődését, akkor beszéljünk privát üzenetben.
Sziasztok
Élvezkedésre sperma nyelésre keresek nőt Vác és Balassagyarmat útvonalon. Párhoz is csatlakoznék ha úgy van. Privát üzenetet küldj
Élvezkedésre sperma nyelésre keresek nőt Vác és Balassagyarmat útvonalon. Párhoz is csatlakoznék ha úgy van. Privát üzenetet küldj
Sziasztok ma Csepel környékén valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Voltak kint képeik, csak valamiért leszedték.
(Ez egy válasz Teacher40 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 08:05

Fotó nèlkül ne keress...de nektek sincs egyetlen fotó sem...hatalmas poèn. Tipikus kèpgyűjtögető.
2025.10.04.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata! A Park jellege naturista ezért textil elfogadása nem engedélyezett!!!Szóljatok egymásra,ne csak a személyzet jelezze!!
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: éjszakai szauna,és wellness masszázzsal
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
-Hideg merűlő medence
-Étkezés
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,és alkoholos Italok,Forró tea finomságok,kv különlegességek,1 óra hosszáig koktél bár.
Előre jelzés mindenképpen szükséges,az ételek miatt!!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
18 éves vagyok és lenne valaki női egyén aki segítene esetleg szüzesség elvesztesben?
Sziasztok!
Hölgy/Pár ki/kik tervezik, hogy jönnek szombaton(10.04.) az új Pesti klubba?
Üzenetben elértek!
Hölgy/Pár ki/kik tervezik, hogy jönnek szombaton(10.04.) az új Pesti klubba?
Üzenetben elértek!
sziasztok olyan pasik vannak e itt akinek olyan felesege van akit izgatna ha kettenkényeztetnek egyszerre ? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Sziasztok. Szép napot kívánok. 49 éves átlagos testalkatú párommal ma estére keresnénk párt. Dunaharaszti és kke.
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok
Ma este biztonságos kaland?
Helyem van Szentendrén, sportos bi uni srác vagyok

Valaki mostanaban godollo korul ??
Ma este csatlakoznánk velünk hasonló korú pártokhoz. Esetleg kisebb társasághoz. Egy kis kikapcsolódásra. Sajnos a helyünk nem megoldott.
Ma napközben két srác érdekelne valakit?

Sziasztok! Szívesen csatlakoznák párhoz. Imádom az idősebb korosztályba tartozó hölgyeket, a moletteket és a szőrös pinát.
Kecskemet kornyeken parokhoz csatlakoznek harmadiknak!

Sziasztok!
Sokan érdeklődtetek, hogy lesz e hétöznap is Paradise.
Lesz
Jövő héttől szerdánként swinger maraton a Club Paradise-ban
Azaz lesz a szokásos nappali parti és este pedig egy kis hétközepi jacuzzi, SZAUNA és persze egyéb finomságok.
Változott a nyitvatartás és az árak is.
Szóval ha valakit érdekelnek a változások, a weboldalunkon mindent megtalál
(vagy itt is persze a Goldengate-en)
Sokan érdeklődtetek, hogy lesz e hétöznap is Paradise.
Lesz

Jövő héttől szerdánként swinger maraton a Club Paradise-ban

Azaz lesz a szokásos nappali parti és este pedig egy kis hétközepi jacuzzi, SZAUNA és persze egyéb finomságok.
Változott a nyitvatartás és az árak is.
Szóval ha valakit érdekelnek a változások, a weboldalunkon mindent megtalál

Sziasztok, Ma éjszakára keresnék alvópartnert hölgy személyében Budapesten.
Ingyenes egész testes masszázsra keresek sportos alanyokat!
Tanultam és van masszázs ágyam. Egész testes sport, svéd vagy relax.
Írj, ha jönnél ma!
Tanultam és van masszázs ágyam. Egész testes sport, svéd vagy relax.
Írj, ha jönnél ma!