Sziasztok !
Péntekre keresünk egy szimpatikus és dekoratív párt!
Privatban vagy akar a TikTakban is találkozhatunk !
Péntekre keresünk egy szimpatikus és dekoratív párt!
Privatban vagy akar a TikTakban is találkozhatunk !
Sziasztok!November 15. szombaton megnyitjuk a jelentkezést a szilveszteri bulinkra.Aki tavaly lemaradt,reméljük észreveszi!!Puszi.Melanie
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Na. Érthetetlen faszikák! Ha azt írom,hogy két pasit keresek,akkor hiába írogattok szoloként..."egynek jelentkezek"stb.
Sziasztok!
Csütörtökön Pesten leszek a Corvin negyedben. Éjszakai kalandra keresek hölgyet, de nyitott vagyok minden másra is. Egy italra, vagy karjára ha éppen ráérsz. Üzeneteket privátban kérném. Üdv
Csütörtökön Pesten leszek a Corvin negyedben. Éjszakai kalandra keresek hölgyet, de nyitott vagyok minden másra is. Egy italra, vagy karjára ha éppen ráérsz. Üzeneteket privátban kérném. Üdv
Kedden délután 5 órától M7 autópályán és fehervartol 8-as úton megyek Veszprém fele. Pihenőben vagy valamelyik kút környékén 30-40-es pasit szopnék, verném neki, csupasz frissen gyantázott popsim mutogatnám, ráveretném.
Sziasztok, kalandcsaj-t látogatnám ma meg, ha valaki lenne még pluszban az írjon h ketten tudjunk jelentkezni hozzá! Persze ha még aktuális....
Keresek egy Budapesti hellyel rendelkező férfit, aki 9.-én napközben szívesen szopatna dominánsan és akár alázva.
9.-én Budapesten leszek. Résztvennék napközben egy több résztvevős fiú buliban uniként.
Párral, hölggyel ismerkednék, találkoznék holnap (10.04) napközben, kora este Budapesten, NYMO-n. Magas, sportos, szexben tabumentes 40-es pasi vagyok!
Hali! 32 és bi vagyok, keresek értelmes, diszkrét, sportos srácot Pesten, akivel lightos dolgokat lehet kipróbálni. Helyem van.
Most Dabason leszopnám valakinek a szép farkát és ...... perverz vagyok
Sziasztok mai napon 18 óra körül keresek a 11és 22 kerületben keresnék olyan párt akik szívesen látnának, fogadnának otthonukban .
Budapest Kecskemét vonalon keresek kalandot nővel, párral, férfivel mai nap.
Na. Érthetetlen faszikák! Ha azt írom,hogy két pasit keresek,akkor hiába írogattok szoloként..."egynek jelentkezek"stb.
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (tegnap 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresek szeximádó hölgyet, párt. Lehetsz kövér vagy idős is.
Sziasztok most délelőtt Budapesten keresek kis kalandot Nő pár esetleg?
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Sziasztok.Hölgyet keresnék a héten minden földi jóra,ha esetleg van kedve Valakinek ismerkedni akkor privátban egyeztessük elképzeléseinket.Izgalmas,élvezetes dolgokra nyitott vagyok.
Puszi minden gyönyörű Hölgynek!
Puszi minden gyönyörű Hölgynek!
Két (lehetőleg méretes) pasit keresek "botozásra" . Budapest

vazelinator

Ghost_by_hun
Briana Banks