Ismerkednénk, barátkoznánk, max 40-ig
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny
Sziasztok. 28 éves srác vagyok Budapestről. Az adatlapomon bővebben olvashattok, és a farkamról is láthattok videókat. Az ágyban maximálisan odaadó vagyok, garantált az orgazmus. Hölgyekkel, párokkal ismerkednék akár az érettebb korosztályból is. Üzenetben keressetek nyugodtan.
Ma este 21 óra magasságában lakásunkon fogadnánk hetero, nemdohányzó férfit egy kis borozgatós, beszélgetős programra, majd hármas szexre. Kisebb, de vastag intim előny ! Privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Ma este lenne olyan pár aki olyan pasit keres aki a hölgytaggal együtt szopná a férgitagot?Bp +50 km. Utazni tudok
Szombat délután,vagy vasárnap napközben,keresnénk egy pasit,adatlap szerint.Lehetőleg,Pest megyéből.Szép napot.
vastag farkú pesti pasi - cumkontroll v orál haverságra pesten?
Heyy
Valaki ma 16:30 körül szexmozi ?
Szeretnék szopni / közös hoki.
Szopnálak vagy vernénk magunknak exeim képeire videoira 100+
(Akiről legtöbb van az egy 23 éves vörös 150cmes vékony csajszi)
Vagy esetleg ha van helyed /autód nekem az is jó lehet
Valaki ma 16:30 körül szexmozi ?
Szeretnék szopni / közös hoki.
Szopnálak vagy vernénk magunknak exeim képeire videoira 100+
(Akiről legtöbb van az egy 23 éves vörös 150cmes vékony csajszi)
Vagy esetleg ha van helyed /autód nekem az is jó lehet
Sziasztok, Ma délután, este lenne kedve párnak vagy hölgynek kalandozni? Szívesen csatlakozom hármashoz vagy cuckoldhoz.
Sziasztok wave
Egy fiatal , legalább is mindenképp fiatalos párt keresnék MA estére smile
Nem levelezgetni szeretnék így csak olyan Pár jelentkezését várnám aki komolyan gondolja és ráér ma este!
Egy fiatal , legalább is mindenképp fiatalos párt keresnék MA estére smile
Nem levelezgetni szeretnék így csak olyan Pár jelentkezését várnám aki komolyan gondolja és ráér ma este!
Ma este??? Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Szombaton nap közben Szeged-Budapest 5-ös útvonalon valaki szopatna?
Valakinek van csaj ismerőse rokona barátnője kolléganoje akinek nagy melle van vagy duci vagy nagy a feneke vagy vastag combjai vannak ????irjatok
Sziasztok! Párhoz illetve hölgyhöz csatlakoznék ma este a társkereső profilomban leírtak alapján. Várom mielöbbi találkozásunkat
sziasztok, belevaló hölgyet keresek Bp-en. 48 éves hetero pasi vagyok
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Sziasztok!Passzív, sub, köcsög vagyok. Most éjszaka tali? Kor,alkat mindegy. Lenyelem. Kocsidban is ok. NAGYKŐRÖS
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Péntek és szombat estére keresnék kukkolni szerető hölgyet, lányt webkamerás szexre...
Láthatsz, hallhatsz is.
Google chat vagy teams.
Írj privát üzenetet, megbeszéljük
Péntek és szombat estére keresnék kukkolni szerető hölgyet, lányt webkamerás szexre...
Láthatsz, hallhatsz is.
Google chat vagy teams.
Írj privát üzenetet, megbeszéljük

vazelinator

szexylady
Rosses