Nagykőrös kke? Most éjszaka, erre járó autóst leszopnék kocsijában! Meg is baszhatsz, ha akarsz. Kor, alkat mindegy. Számba, arcomra, seggembe mehet. Köcsög vagyok, nem szégyenlem. 23h-04h között elérhető vagyok a talira. Használd a szám és a seggem kedvedre! NAGYKŐRÖS
December 1. vagy 2-án napközben párral illetve hölggyel találkoznék. Budapest és környéke.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok,
Ma este Szentendre?
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Ma este Szentendre?
Helyem van, sportos bi uni srác vagyok
Hetero!!(tartsuk tiszteletben), kitöltött adatlappal és képpel keresek párt, hölgyet!
Ma este Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, WhatsApp, Google chat elérhetőség van. Írjatok bátran!
Sziasztok! Olyan párt, illetve akár nőt keresek, akik kifejezetten az extra nagy és vastag intim méretet kedvelik! Magas, sportos fiatal egyetemista pasi vagyok! Utazni is tudok, így a távolság nem akadály. Ha felkeltettem az érdeklődésed, keress bátran!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Sziasztok
Extra vastagot hölgyeim?
Sziasztok
Sziasztok
Ma este??? Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál. Én neked, viszonzás kizárt.
Pesten szopnek csak diszkréten irj titokba
Most délelőtti, reggel? Pár vagy nő? 30 éves hetero nagyfarku magyar pasi vagyok, ápolt, jóképű
helló sziasztok ma tóalmás környékén leszek kalad esetleg ? Roma vagyok 42 éves 19/6 méretel
Kinek lenne kedved egy laza, anonim orál kalandhoz?
Élvezettel szopnék élvezettel élvezésig:P
Élvezettel szopnék élvezettel élvezésig:P
30 éves, sportos, állítólag jófej pasikent keresek párt vagy nőt ma estére
Viber? WhatsApp, Google chat?
Viber? WhatsApp, Google chat?
Sziasztok! Hosszú távra keresek Párrt!! Előre is köszönöm ha írsz!!
Nagykőrös kke? Erre járó autóst éjszaka leszopnék! Meg is baszhatsz, ha akarsz! 23h-04h között elérsz a talira. Kor, alkat mindegy.
Pár- párral találka, ismerkedés Budapest és környéke?
Utazni tudunk..
Utazni tudunk..

vazelinator

daven