Sziasztok!
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
44 éves, magas, rendes, normális, nemdohányzó férfi vagyok.
Szívesen ismerkednék kedves, szimpatikus, ápolt hölggyel vagy párral közös örömszerzések céljából.
DISZKRÉT partnert keresek. Pasit, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt.
Mai nap delutan holgy vagy par aki talalkozna is? Csak budapest.
Lennék rá
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (2025. 12. 07. vasárnap 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Bocsána!!
Panaszkodtok, hogy sokan visszaîrnak, de találkozás semmi!!!
Èn már mindenhol hîrdettem!
Mindenhol kerestem!!
Igaz, csak alkalmit szeretnèk, de őszintén leîrom! Senki, de senki nem válaszol!!!!
Azt meg hogy, első alkalom csak welnes, vagy swinger, aztán arckèp, aztán valahol egy ital, első alkalom csak egy közös kirándulás!!!????? Stb.... Stb....
Aki ennyire problèmás, mi a f.szt keres itt!????
ès mièrt nem válaszol, aki tènyleg 3.-ik beszállót keres!!!???
Lehet èn vagyok a hűlye, de kèrem, segîtsen valaki!!!!!!!!
Panaszkodtok, hogy sokan visszaîrnak, de találkozás semmi!!!
Èn már mindenhol hîrdettem!
Mindenhol kerestem!!
Igaz, csak alkalmit szeretnèk, de őszintén leîrom! Senki, de senki nem válaszol!!!!
Azt meg hogy, első alkalom csak welnes, vagy swinger, aztán arckèp, aztán valahol egy ital, első alkalom csak egy közös kirándulás!!!????? Stb.... Stb....
Aki ennyire problèmás, mi a f.szt keres itt!????
ès mièrt nem válaszol, aki tènyleg 3.-ik beszállót keres!!!???
Lehet èn vagyok a hűlye, de kèrem, segîtsen valaki!!!!!!!!
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma azaz VASÁRNAP este keresek jó fej, elsősorban sportos, izmos srácokat közös lazulásra.
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
13. kerületben leszek, 1-es villamos vonalához közeli lakásban.
Lesz nálam farokpumpa, fleshlightok, farokgyűrűk.
Ha írsz, adj valami elérhetőséget lehetőség szerint!
Potens pasi keres ma este
képek adatlapomon
képek adatlapomon
Sziasztok! Jó mérettel és képességekkel megáldott pasi vagyok. Az elmúlt három évben a francia alpokban éltem, most rövid ideig Magyarországon vagyok aztán a hét második felében költözöm a karib tengerre. Addig is kalandot keresek, kizárólag nőt vagy párt. Kedden és szerdán Pesten leszek. Ha ismerősnek jelölsz láthatod a képeimet, ha érdekellek várom az üzenetedet. Szép napot!
Biszexuális beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Valaki tud Pesten vagy Pest megyében nyilvános szopatolyukat???
Szia !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Volna kedved ma este 21 óra körül párosunk hölgytagját megmasszírozni, kinyalni és ujjazni férje jelenlétében, viszonzásképpen leszop, vagy kiveri neked ahová csak szeretnéd, de akár te is ráverheted ? Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció adott és elvárt, szeretek masszírozni, kényeztetni, megy a prosztata masszázs is
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkréció adott és elvárt, szeretek masszírozni, kényeztetni, megy a prosztata masszázs is
Sportos igenyes sracot fogok szopatni,3at keresnenk aki beszallna szinten szopatni(bi,kivancsi elony).3. Kerben
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok. Budapesten ma?
Bi érdeklödésü párhoz csatlakoznék,harmadiknak,orális játékokra,illetve a hölgy kényeztetésére!
Sziasztok.
Leginkább 25 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjamak. Akár a mai napra is.
Leginkább 25 alatti bisex párokkal ismerkednék. Budapest vonzáskörzetében, hely van, de utazni is tudok ésszerű keretek között, solo palik ne írjamak. Akár a mai napra is.

vazelinator

Billy
Katty