Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok fogadni tudó párt keresünk hosszú távú baráti sex kapcsolatra Dunakeszi közeléből.
Ha esetleg olyan bi pár vagytok, akik szívesen vonnának be a játékaikba egy bi érdeklődésű pasit, aki ma este házhoz megy és az útmutatásaitok szerint ad hozzá az élvezetetekhez, keressetek meg!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok
Utazni és fogadni egyaránt tudó igényes férfiként szívesen kalandoznék hasonló adottságú párral.
Privátba írj
Utazni és fogadni egyaránt tudó igényes férfiként szívesen kalandoznék hasonló adottságú párral.
Privátba írj
Sziasztok, szexhintámat nem hagynám porosodni, ehhez keresek belevaló hölgyet Bp-en
48 éves hetero pasi vagyok
48 éves hetero pasi vagyok
Esténként néha napközbe érek rá Aktiv ,Bi ,Heteró férfit keresek ,űritesz és mindenki megy dolgára .Keress ha Felpróbálnál
Mára keresünk ápolt, diszkrét pasit 3-as vagy cuckoldra!
Ismerkednék!
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Megismerkednék egy olyan sráccal,úrral aki már régóta szeretné kipróbálni milyen lehet egy fiúval együtt hokizni,megérinteni a farkát vagy még kicsit többet...csak amit mindketten szeretnénk.Igényes ápolt vékony de sportos srác vagyok.Helyem van Pestmegyében.Kérlek akkor irj ha valóban szeretnél találkozni.Köszönöm!
Hívj el szerelőként és ha akarod kicsit kényeztetlek diszkréten
Csinos párt illetve hölgyet( tudjuk h nehéz) keresünk
Puszi
Puszi
Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Szigetszentmiklóson szopnék viszonozni nem kell
Bi érdeklődésü párhoz csatlakoznék,hármas orális játékokhoz!

vazelinator

papamiki
Alisa