Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok!Szivesen meglátogatnánk egy aranyos,kedves párt akik a Mátrában wellnesseznek!
Ma reggel nagykátán vagyok aktív
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Kíváncsi hölgynek elélveznék videochat-en...
Ha szeretsz pasit nézni, vagy közös masztiban benne lennél írj privát üzenetet...
Google chat vagy teams...
Kíváncsi hölgynek elélveznék videochat-en...
Ha szeretsz pasit nézni, vagy közös masztiban benne lennél írj privát üzenetet...
Google chat vagy teams...
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok.
Ma estére keresek egy alázható fasszopó köcsögöt
Akit szoptatok az autómban.
Biatorbágy bicske zsámbék és környék
Ma estére keresek egy alázható fasszopó köcsögöt
Akit szoptatok az autómban.
Biatorbágy bicske zsámbék és környék
sziasztok
(Ez egy válasz 123.harmsban üzenetére (2025. 12. 12. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Most szeretnétek? Írjatok rám...
(Ez egy válasz Vanderers üzenetére (2025. 12. 12. péntek 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 20:33
Sziasztok! Budapesti 45+os férfit keresünk, aki minimum178 cm magas, és fogadni tud minket!
Sziasztok! Budapesti 45+os férfit keresünk, aki minimum178 cm magas, és fogadni tud minket!
vastag farkú pesti pasit, srácot keresek - valaki a hétvégén egy alapos orálra?
Sziasztok.
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Igényes, 45 éves, diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt ésszerű távolságból, kizárólag hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex, hosszú előjáték és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Egyeztetés után, hétvégente, péntek/szombat esténként érek rá...
Sziasztok,
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
Ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén
A mai este folyamán Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok fogadni tudó párt keresünk hosszú távú baráti sex kapcsolatra Dunakeszi közeléből.
Ha esetleg olyan bi pár vagytok, akik szívesen vonnának be a játékaikba egy bi érdeklődésű pasit, aki ma este házhoz megy és az útmutatásaitok szerint ad hozzá az élvezetetekhez, keressetek meg!
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
44 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok
Utazni és fogadni egyaránt tudó igényes férfiként szívesen kalandoznék hasonló adottságú párral.
Privátba írj
Utazni és fogadni egyaránt tudó igényes férfiként szívesen kalandoznék hasonló adottságú párral.
Privátba írj
Sziasztok, szexhintámat nem hagynám porosodni, ehhez keresek belevaló hölgyet Bp-en
48 éves hetero pasi vagyok
48 éves hetero pasi vagyok

vazelinator

gabbag