Sziasztok!
Szombat este egy szimpatikus, jofej párral szivesen iszogatnék, beszélgetnék, es ami alakul
Szombat este egy szimpatikus, jofej párral szivesen iszogatnék, beszélgetnék, es ami alakul
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Ma este fogadnék párt-biszex párt délpesten, akár szauna lehetőséggel....
Pár ismerkedne párokkal
Sziasztok!
Közeljövőben hölgy és pár ismeretségét keresem. Remélem hosszabb távú, házibaráti/szeretői kapcsolat tudna belőle kialakulni .
Közeljövőben hölgy és pár ismeretségét keresem. Remélem hosszabb távú, házibaráti/szeretői kapcsolat tudna belőle kialakulni .
Sziasztok, belevaló hölggyel ismerkednék Bp-en, 48 éves hetero pasi vagyok
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Bi , heteró férfinek lennék az alkalmi kis ribanca , ha több sexre vágysz és nem elég az othoni akkor keress
Vagány,i pasit keresünk aki nem fél kezdeményezni csajozni.
Ma valaki(k)? Hely, finom bor és nagy ágy adott! A többi rajtunk múlik! Nézzétek meg az adatlapom!
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Mêg mindig keressük azt a vagány Párt,akikkel "átmolyolhatnánk" egymást 2026-ba szilveszterkor. Helyünk van,privá üzenetet várunk.
Sziasztok! Ma Székesfehérváron szívesen fogadnék hölgyet vagy párt! 17orátol!36éves igényes tapasztalt potens vagyok! Vannak képeim az adatlapomon
Ma délután hellyel rendelkező pár vagy hölgy?
Egy Lány vagy Hölgy aki kényeztetne egy 18cm- es formás farkat édeskés spermával? Gödöllő-Vác- BP. Környékén.
DISZKRÉT partnert keresek. Pasinak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt.
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
Adatlapod meg hetero !
(Ez egy válasz Pancho876 üzenetére (2025. 12. 18. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Hölgy Pesten Vagy szűk környékén Mai nap, akár 1 óra múlva Is jó, Kalandra
Szia, beszélgessünk, bármi lehetséges!!
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.
Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb.
Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny.

vazelinator

Detti Love