Sziasztok este valaki 2 kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok
Ma keresek valakit közös prostizashoz
Felesbe tolhatjuk vagy akar fizetem ha ugyvan
Irjatok
Ma keresek valakit közös prostizashoz
Felesbe tolhatjuk vagy akar fizetem ha ugyvan
Irjatok
DISZKRÉT partnert keresek. Férfinak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt
Éjjel valaki 10 14 . Kerben ?
Helybéli 18F érdekes lehet?
(Ez egy válasz Cegledpar üzenetére (tegnap 06:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:14
Hármas játékokhoz keresünk szingli fiút vagy lányt korban és távolságban közel hozzánk.
Felejthetettlen Szilveszteri party:: 2025.12.31.én 17.00 órai kapunyitással elkezdjük az évet búcsúztatni!!Szeretettel várunk a Duplicatos Ludos nudista wellness,szórakoztató sw parkban,egy élvezetes ,vidám,zenés gátlásoktól mentes swinger és wellness buliba!!
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
A jó bevált programjaink ! max 30 fő jöhet a túljelentkezés miatt !
-Érkezés,-Welcome drink,Ismerkedés a társasággal,Buli szervezése magatoknak,masszázsjegyek szétosztása
-Masszázsjegyek leadása,jelentkezés a masszőrnél
-Ünnepi vacsoráig: Jakuzzi,(Kinti forró hidrodézsa), masszázs,koktélbár,hangolódás az éjszakára
-Szauna 18.00 órától használható,A szauna mesterekkel 20.00 kor kezdődnek a felöntések. Kb hajnal 2 óráig tartanak!
-Szobák használata folyamatosan használható!Tegyetek magatok alá mindenképpen lepedőt!
-Étkezés(Kemencés ételek,sültek)
-Zene,buli beindul!
-Éjfélkor ünnepi köszöntő
-Tombola
2026 menü:Virsli, lencse.Mulatás hajnalig!
Helyszínünk
Őrbottyán.
Viber:
Szállásunk betelt!! Kapuzárás 5.00 órakor
most kecskehegyi parkoló? 33 sportos pasi!
Ma estére keresünk olyan biszex pasit,akivel dugnék,a kedvesem nézné,aztàn belecsapunk a közös élvezetekbe. Szőrös,fazonírozott,túlsúlyos férfiak ne keressenek!
Köszi...
Köszi...
szaisztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Helyem van, utazni tudok. Viber, Whatsapp, Google chat van.
Írjatok bátran!
Ma vagy holnap estére keresek korban és alkatban hozzám hasonló hölgyet vagy olyan párt, ahol a hölgytag szereti az orális szexet adni és kapni is. Helyem van, de utazni is tudok.Részleteket privátban egyeztessük.
Sziasztok ,Csak MA Délutánra / Estére keresünk Bisex Hölgyet harmadiknak BUDAPESTEN!! Kizárólag Lányt,NŐT,Hölgyet !
Sziasztok !
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Párt keresünk Budapesten ,ma estére ,fogadni és utazni is tudunk .
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok, ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, helyem van. Szeretek kényeztetni, masszírozni, prosztata masszázs is megy
Sportos bi uni srác vagyok egyedül élek Szentendrén, helyem van. Szeretek kényeztetni, masszírozni, prosztata masszázs is megy
2025.12.27.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Karácsonyi uzsi batyus buli!
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán.
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
Holnap, azaz hétfőn vagy kedden keresek bi kalandot! Kölcsönös kaland érdekel! Csak kölcsönös szimpátia alapján kerese pasit vagy bi párt. Hely megoldható, de utazni is tudok
Sziasztok! Holnap délelőtt keresek a Budapesten a VIII. kerületben a Bókay utca környékén ráérő hölgyet, max párt. Részleteket privátban
Dányból van itt valaki?
Privátba írj
Privátba írj
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Írj privátot.

vazelinator

Monika T