Budapesti, ápolt férfi vagyok a X. kerületből, aki ma estére egy kalandra nyitott, kedves hölgyet keres kölcsönös vonzalom és örömszerzés mentén.
Diszkrét, saját hellyel rendelkezem, ahol a hangulat és a figyelem csak rólunk szól.
Ha benned is ott a kíváncsiság és a vágy egy különleges estére, írj bátran.
Diszkrét, saját hellyel rendelkezem, ahol a hangulat és a figyelem csak rólunk szól.
Ha benned is ott a kíváncsiság és a vágy egy különleges estére, írj bátran.
Akár az ünnepek alatt vagy a 2 ünnep között keresek 30 alatti sub lányt illetve bisex párt.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
Leginkább Budapest--Pestmegye--Esztergom. Helyem van fixen, de utazni is tudok.
A két ünnep közt keresek párt!! Bi párt! Hosszú távra, vagy alkalmu kalandra!
DISZKRÉT partnert keresek. Férfinak, kézimunka, estleg orál napközben vagy korán reggel. Én neked, viszonzás kizárt
Sziasztok holnap Pesten pasit párt keresek
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Hármasunkhoz nőt vagy párt keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Jelenlegi felállás 2ferfi 1 nő, ezt szeretnénk bővíteni
Női tagunk 45 éves, jól karbantartott
Mi srácok 31 évesek vagyunk, jofejek sportosan, nagy farokkal
Budapest, Tata, Tatabánya környékén keresünk
Sziasztok. Délelőtt még egy kicsit szabad leszek☺️ Fót-vagy környékén még egy kis kaland így ünnepel előtt? Vagy Bp
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
sziasztok, bp-en vagy környékén keresek hölgyet az adatlapom szerint. 48 éves hormális, hetero pasi vagyok
Adatlapunk szerinti pasit keresünk akit lakásunkon fogadnánk ma este ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Bi párt keresnék aki vállalja is magát! Képeim sajátok de megijedni nem kell! Egészen vállalható vagyok, söt még humorom is van! Ha unatkoztok két ünnep között állok rendelkzésetekre! Helyem van! Hűtött szörpökkel!
Sziasztok.
Párt keresünk a két ünnep közötti időszakra.
Helyünk van de utazni is tudunk.
Párt keresünk a két ünnep közötti időszakra.
Helyünk van de utazni is tudunk.
☺️☺️
(Ez egy válasz Matahari2057 üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:55
Sziasztok! Bi párként keresünk 2025 Szilveszterére bi Férfit.
Részletek privàtban. ☺️
Részletek privàtban. ☺️
Sziasztok holnap délelőtt keresek Budapesten párt vagy hölgyet.
Párral találkoznek ismerkednék hosszabb távra! Izgatna a fotózás videózás is! Akár már a két ünnep közt
Sziasztok! A két ünnep közt keresek part, a hölgy örömére, akár hosszabb távra is. Az utazás nem akadály
Sziasztok! Bi párként keresünk 2025 Szilveszterére bi Férfit.
Részletek privàtban. ☺️
Részletek privàtban. ☺️
Szívesen ismerkednék kedves, ápolt párokkal vagy hölgyekkel Szentendre–Visegrád–Esztergom környékéről. Közvetlen, diszkrét férfi vagyok, aki szereti a kellemes társaságot, a barátkozást és a masszázst. Nyitott vagyok könnyed, jó hangulatú találkozásokra, beszélgetésre, közös programokra. Ha szimpatikus vagyok, írj üzenetet.”
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

Biszexlany1990