Sziasztok! 40 éves, házas, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt alkalmi vagy rendszeres együttlétekre. Megfelelő partner számára már ma estére/éjjelre szabaddá tudom tenni magam, de nem rohanok, kellő ismerkedés után később is találkozhatunk, előttünk az év és az élet
Sziasztok, Bp-en keresek szexi ruhákat kedvelő hölgyet, 48 éves hetero pasi vagyok.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párra,hölggyell ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió és a nagy cicik előny!!!
Sziasztok! Normális Párral és Hölggyel ismerkednék hosszú távra!!! Utazni tudok.. fogadni nem!
Van itt olyan pár aki kicsit félősebb és első alkalommal csak beszélgetni ismerkedni szeretne?
jófej pasik vagyunk, haverommal 30 évesek
jófej pasik vagyunk, haverommal 30 évesek
Sziasztok! Holnapra keresek párt Bp és Környékén hellyel rendelkezem, utazni is tudok, a részletekért keress privátban!
Vasárnap estére keresek egy hölgyet akit lehetne nyalni ujjazni vagy szexelni élvezeteket halmozni.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Kocsiban ha bevállalós vagy és nem fázol
Akkor a szabadban is akár.
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Budapesten lakom, utazni tudok, Viber, WhatsApp, Google chatem van.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! 40-es sok mindenre nyitott férfi vagyok. Kötetlen, laza időtöltésre keresek partnert, partnereket. Minél kevesebb a tabu, annál jobb. Intim 21/6, ha számít.
Sziasztok! 28 eves, kulturalt, sportos es apolt srac a mai este vagy holnap egesz nap szivesen csatlakozna parokhoz vagy swinger bulihoz Budapesten es kornyeken! Adatlapomon kepeket talaltok rolam es szivesen kuldok is! Viber-en tudunk beszelni! Ha erdekellek titeket varom az uzeneteteket!
Sziasztok.
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon ismerkednék. Ha esetleg elnyertem a tetszésedet privátban várom a megkeresést! További szép napot
Hatvan-Gyöngyös-Pásztó vonalon ismerkednék. Ha esetleg elnyertem a tetszésedet privátban várom a megkeresést! További szép napot
Sziasztok
Lánnyal, párral ismerkednék mindenki örömére akár. Csak privát üzenetet küldj
Lánnyal, párral ismerkednék mindenki örömére akár. Csak privát üzenetet küldj
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok
Keresnénk csinos párost normális párost minden finomságra
Esetleg Hölgyet (ha van itt egyáltalán) .Írjatok ránk
Keresnénk csinos párost normális párost minden finomságra
Esetleg Hölgyet (ha van itt egyáltalán) .Írjatok ránk
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező aktív partnert (20-40 között) Budapestről. Én 29 vagyok, átlagos/vékony testalkatú.
Sziasztok, szexhintámba keresek belevaló hölgyet Bp-en, 48 éves normális hetero pasi vagyok
Sziasztok. Nem tart ma, vagy holnap este pár, útó szilveszteri bulit, ahol pasi többest szeretnének össze hozni? Ha volna ilyen, szívesen csatlakozák! Akár helyet is tudok biztosíttani, de a helyem Dunaújvárosba lenne!
Ma este vagy hétvégén szívesen programoznék hölggyel vagy párral, esetleg kisebb party. Hetero keretek között, így pasik ne is írjanak. 33/F

vazelinator

Kamicaze69
Marcy 2