Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, ma estére keresek diszkrét partnert.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Sportos bi uni srác vagyok, ma estére keresek diszkrét partnert.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Sziasztok! Masszőrt keresünk a hölgy örömére Budapesten! 37-45 éves korig nagy intim előnyben.
kelenföld közelében valaki délután?
Bp 3 kerben mostansag masztizni egyet valaki?
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Utazni és fogadni is tudok Írj privátot.
Sziasztok hölgyek.
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Sziasztok! Kalandot keresnék ma estére Bpn vagy Pest megyében. Hölgyet vagy párt szívesen meglátogatok, van autóm nem maradok a vendégetek. Sziasztok!
Sziasztok! Szívesen meglátogatnánk egy párt, mi 30-as fiatal pár vagyunk, csak ma van szabad esténk, utazni tudunk csak!
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Diósd környékén valaki egy kölcsönös kényeztetésre?
Péntek délelőtt nem hétköznapi játékokra, pár partnere lennék. Réazletek privátban.
Barátnőket,feleséget,kényeztetnék,titkos kapcsolatban!
Sziasztok. Szombat kora délután Budapesten leszek. Keresek partnert akit szophatok. Én egy ápolt igényes passzív srác vagyok. Remélem sikerült találnom valakit. Írjatok. Köszönöm
Ma délelött bp 3 kerben keresek apolt igényes bi v kivancsi sracot masztizni
Péntek estére keresek / keresünk haverommal párt vagy lányt, jófej, sportos srácok vagyunk
(heterok)
(heterok)
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok, kellemes időtöltést. Szeretnék találkozni hölggyel, párral és akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék, randiznék.
2026.01.17.én 18.00 órai kapunyitással a Duplicatos Ludos Nudista Szórakoztató wellness és swinger Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textilmentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen ajánlatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata,ezért ne hagyd otthon!
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci
A park rendezvénye: Újévi köszöntői hangulatban,akik nem tudtak eljönni szilveszterezni!
Morzsa party(Timike szülinapja)
Szauna kezdésig
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Hóangyal értékelés(Díjazása)
-Jakuzzi használat
21.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől. 2.00 óráig
-Merülő fűrdő
-felöntés 4+1 , 4 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest)Én Melinda tartom!
Helyszín:Őrbottyán
Viber:
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! alkoholmentes koktél,Forró tea finomságok,kv különlegességek.
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci

vazelinator

jean2