szep napot olyan nyitott párral ismerkednek akik nyitottak lennenek egy 3asos kapcsolatra ahol mindent szabad de semmi sem kotelezo elvén tudna mukodni? hely kellene utazni tudnek! viber jo lenne!
Sziasztok!
Kíváncsi nőt keresek, akit izgat a közös maszti, kukkolás webkamerás erotika....
Ha szeretnéd elnyújtom és hangosan élvezek a végén
Írj és megbeszéljük
Kíváncsi nőt keresek, akit izgat a közös maszti, kukkolás webkamerás erotika....
Ha szeretnéd elnyújtom és hangosan élvezek a végén
Írj és megbeszéljük
Budán kölcsönös élvezetekre keresek hölgyet, pasit vagy biszex párt. Helyem van!
Olyan átlagos Hozzám hasonlóan kezdő és hasonló alkatú Biszex Párral szeretnék ismerkedni akik nem rögtön szeretnének mindent... Első találkozások alkalmával megelègednènek közös kéz és száj kényeztetéssel ahol mindenki mindenkit kölcsönössen kényeztet
Sziasztok. Hatvan-gyöngyös-Pásztó könyékén esetleg ma valaki?
Helló!
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Olyan hölgy ismeretségét keresem, aki odavan a formás férfi popsikért, a prosztatamasszázsért, izgatja a szerepcsere és szívesen tenne magáévá egy felcsatolhatós pénisszel egy férfit. Nyugodtan írj akkor is, ha még nem csináltál ilyet, de izgatja a fantáziádat. Az eszközök adottak hozzá. Ha szeretnéd, akkor a viszonzás sem marad el, de lehet teljesen egyoldalú is. Ha van párod, hozhatod őt is.
45 éves, magas, átlagos testalkatú, rendes férfi vagyok egy kis biszex hajlammal.
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Szívesen szopnék élvezettel élvezésig egy szép méretes kanos farkat vagy csinos biszex párnál nyalnék-nyelnék odaadóan
Sziasztok. Ma napkozben tali? Budapest 11. Kerulet vagy kornyeke?
Bp vagy környékéről ismerkednek hölgyekkel, párokkal.
Utazás nem gond.
Utazás nem gond.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Párokkal is szívesen játszanék... Fogadni tudok.
Párokkal is szívesen játszanék... Fogadni tudok.
Áll a farkam és a csajom elutazott…esetleg nincs valakinek kedve segíteni rajtam? Kocsiban élveznék egy nagyot! Ide jössz be szallok elő veszem verem és te be segítesz
sok jön és imádom ha folyik!
sok jön és imádom ha folyik!
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok! Budapesti hölgyeket, párokat keresek holnap (szombat) délelőtt vad, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Nem kávézgatni, szexeni akarok. Olvass adatlapot!
Ez most nagyon jo lenne! De én maglódon vagyok
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 11:00
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport, vagy relax masszázs olajjal. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni.
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport, vagy relax masszázs olajjal. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni.

vazelinator

Lucie W