Szívesen szopnék élvezettel élvezésig egy szép méretes kanos farkat vagy csinos biszex párnál nyalnék-nyelnék odaadóan
Sziasztok. Ma napkozben tali? Budapest 11. Kerulet vagy kornyeke?
Bp vagy környékéről ismerkednek hölgyekkel, párokkal.
Utazás nem gond.
Utazás nem gond.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Párokkal is szívesen játszanék... Fogadni tudok.
Párokkal is szívesen játszanék... Fogadni tudok.
Áll a farkam és a csajom elutazott…esetleg nincs valakinek kedve segíteni rajtam? Kocsiban élveznék egy nagyot! Ide jössz be szallok elő veszem verem és te be segítesz
sok jön és imádom ha folyik!
sok jön és imádom ha folyik!
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Ma este lakásunkon adatlapunk szerint kalandoznánk ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok! Budapesti hölgyeket, párokat keresek holnap (szombat) délelőtt vad, kemény dugásra. Olyat, aki bírja, ha rendesen megpakolja egy nagyfarkú, határozott férfi. Nem kávézgatni, szexeni akarok. Olvass adatlapot!
Ez most nagyon jo lenne! De én maglódon vagyok
(Ez egy válasz fiatal95 üzenetére (2026. 02. 06. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 06. péntek 11:00
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport, vagy relax masszázs olajjal. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni.
Sziasztok! Ingyenes egész testes masszázsra keresek alanyokat. Tanultam és van masszázs ágyam. 1-1,5 órás sport, vagy relax masszázs olajjal. Írj üzenetet, ha szeretnél jönni.
Sziasztok! Ma kb. 17-18h-tól éjszakába nyúlóan szex? 40 éves igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel, hölgyet, párt keresek Bp-n, hely kell.
Sziasztok! Budapest XII. kerületében egyedül élő, kulturált, ápolt, 63 éves férfi keres hölgyet... szexbarátnőt, rendszeres találkozókra.... esetleg nem csak erotikára, hanem egyéb kikapcsolódásra is...
Párokkal is szívesen játszom...
Párokkal is szívesen játszom...
Ma reggel / délelött átutazóba leszek Budapesten.
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se. smile
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Adatlapom szerint IS keresek kapcsolatot, de nem vagyok semmi jónak elrontója se. smile
Útvonalam pénteken, keleti pályaudvar, moszkva tér, jánoskorház.
Esetleg ha lenne rán igény, akkor várom a levelet.
Köszönöm
Budapest 7.kerületi masszázsszalonba szeretnék lányt, hölgyet vagy pár hölgyét elhívni páros masszázsra és egy órás jakuzzira. Természetesen a programot én állom. Egyeztessünk privátban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
igazi i....a vagy te
(Ez egy válasz Novum üzenetére (2025. 11. 05. szerda 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 05. szerda 13:52
Sziasztok,
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
31 éves 185cmmagas, 79kg,hetero férfi vagyok, párt keresek akikkel megvan a szimpátia, jól is tudjuk magunkat érezni.
BP., Pest megye.
Sziasztok. Párként hölgyet keresnénk minden jóra, aki mer is találkozni. Szívessen utazunk,de fogadni is tudunk,helyünk van. Ha ismerkednél velünk, taliznál akkor írj.
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!

vazelinator

Fastumgele