Igényes, normális, masszázsban profi srácként szívesen ismerkednék péntek este párokkal, hetero alapon, kortól függetlenül! Diszkéció , ápoltság alap!!!
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel. Határozottan célirányos foglalkozásokkal.
xoxo
Mariann
p4u
xoxo
Mariann
p4u
Sziasztok
Kifejezetten kigyúrt baráti társaságot, 2-3 fiút, keresek akik kényeztetnék páromat.
Csak akkor írjatok ha többen vagytok, és tényleg kigyúrtak.
Kifejezetten kigyúrt baráti társaságot, 2-3 fiút, keresek akik kényeztetnék páromat.
Csak akkor írjatok ha többen vagytok, és tényleg kigyúrtak.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Bi vagy kíváncsi heteró aktívat keresek. Értelem & intelligencia! Heves megye.
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek! Van pár szabad órám szívesen rosszalkodnék! Írjatok mindent meghallgatok!
Most vasárnapra keresünk olyan, többesben tapasztalt párt, akiknek mindkét tagja szereti a DP-t (egyszerre popsiba és punciba). Csak olyanok írjanak, akik tényleg szeretnének találkozni, egyeztetés négyesben videócseten, aki számára ez nem természetes, ne keressen. Átlagos vagy sportos testalkatú párt keresünk, ahol a férfi is jó kiállású. (Mindaz, ami az adatlapunkon szerepel, csak lehetőség, a fókusz most a szendvicsen van, a többi másodlagos.) Egyedülálló férfit semmilyen esetben sem keresünk.
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj…
Írj…
sziasztok vannak e itt olyan párok akik szuinten vagynak a ket farok egy punciban dologra?
Sziasztok! Valaki szeretne egy masszázst ma kora délután?
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Sziasztok. Veresegyház vagy környékén valaki kis kalandra?
Fiatal max 30as femboyt vagy vékony pasit keres pàrosunk ma délutánra aki rendelkezik hellyel Pest déli részén vagy az M6 autópálya mentén 4 óra után bírd a vastag farkát a popsidba miközben kézzel verik a farkad.
szőrtelen nőies srác szopna 38 éves,autoban természetben,házhoz is megyek.idősek előnyben!vác-bp vonalon
Budapesti masszázsszalonba elvinnék nőt, vagy pár nő tagját páros masszásra és jacuzzizásra
Helló
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
Budapesti ápolt férfi vagyok, aki nyitott, kedves Hölgyet meglátogatna kölcsönös ismerkedés , és örömszerzés céljából.
Ha benned is ott a vágy, írj bátran. Viber Is
14-én lesz fiatal pár, akik a városban csavarognak?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

vazelinator

puma111