Sziasztok!Nyugatinál mai nap hölgyel ismerkednék,szállodai szobámban!Hívj vagy írj VIBER +36704510349
Sziasztok!Nyugatinál mai nap hölgyel ismerkednék,szállodai szobámban!Hívj vagy írj VIBER +36704510349
sziasztok, budapesten randiznék belevaló hölggyel az adatlapom alapján. helyem van a 11. kerületben
Budapest vagy környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Helyem van, utazni tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok csütörtökön késő délután/este nő vagy pár akinfogadna?
Diszkrét pasit keresek. Kézimunka, estleg orál nálam. 11 ker. Én neked, viszonzás kizárt.
Sziasztok.
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban mai naptól ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hetet mindenkinek!
Wellnesselő ápolt párt meglátogatnék a hotelszobájukban mai naptól ill. hétvégén napközben vagy akár este felé, kizárólag a hölgy örömére!
Adatlapot kérlek olvassatok!
Privátban írjatok, a fórumot nem olvasom!
Köszönöm, szép hetet mindenkinek!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Szombat vagy vasarnap estére keresünk autós szopashoz egy 30-50-közötti ápolt kultúrát igényes vastag farkú pasit.Ne legyél beszari kamus legyél ferfi!!!A többit privátban.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partnert keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam
Sziasztok. Hölgyet keresünk harmadiknak, aki a hölgy tagunkat kényeztetné, bevezetné a bi világba. Ha lenne olyan nő aki szívessen csatlakozna hozzánk, akkor írjon. Ha csak a hölgy tagunkkal szeretne foglalkozni, az is megoldható lenne. Helyünk van,de utazni is tudunk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Valaki akinek szombat délután estefele van helye nincs kedve megszopatni?
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti vidám borozgatás, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére!
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi!
Írj privátot.
Sziasztok. Tiszafüredi megbízható bi pasi vagyok. Normális partnert keresek.
Ha még sosem kényeztetett fiú orálisan de kipróbálnád,izgatna,akkor várom mielőbbi válaszod!viszonzást NEM várok,kérlek csak akkor irj ha komolyan gondolod és el is jössz hozzám!Igényes ápolt vékony srác vagyok,orális kényeztetésemben nem fogsz csalódni!Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok!Közben néhetsz szexfilmet is!A lényeg hogy Neked jó legyen!
Ápolt diszkrét negyvenes egyedülálló férfi vagyok. Kölcsönös kényeztetésre keresem partnerem. Olyan kedves szenvedélyes nőt esetleg párt keresek izgalmas együttlétekre állandó kapcsolatra,aki nem a Reptéri & Szépvölgyi többes találkozókat kedveli ,de egy egyedülálló férfivel szívesen ismerkedne-kalandozna.
Sziasztok holnap reggel délelött párt szívesen fogadok Dabason.
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma delutan, este kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Ma delutan, este kaland?
Igényes, normális, masszázsban profi srácként szívesen ismerkednék péntek este párokkal, hetero alapon, kortól függetlenül! Diszkéció , ápoltság alap!!!

vazelinator

Taja