Aktív partnerem keresem,nagyon kevés tapasztalattall,kedves,normális lehetőleg szintén hetero kapcsolatban élő férfi személyében diszkrét,rendszeres kapcsolatra.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Mobilis vagyok,de hellyel nem rendelkezem.
Vigyázat kèpkèregetők!
Valakik1258 profillal, legyetek rèsen.
Valakik1258 profillal, legyetek rèsen.
Párral ismerkednék/találkoznék. Csak a hölgy örömére is szivesen beszállok.
Sziasztok.Mai napra keresnék hölgyet,esetleg párt hetero alapon.Összehozhatnánk valami izgalmas,élvezetes találkozót.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Ha esetleg nyitott ilyesmire valaki akkor privátban egyeztessünk.
Április 17 vagy 18.-án (esetleg mindkét nap) Dunakeszin, vagy környékén nőt, vagy párt keresnék. Kis méretem van és hetero vagyok. Hotelben leszek. Ha nem zavar, akkor hely ott megoldott
Ápolt ,intelligens férfiként szivesen találkozok házaspárral a hölgy örmére.
Adatlapom ,képeim videóim adott.
Adatlapom ,képeim videóim adott.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. Van pár kép az adatlapomon és helyem is van..
Szépvölgyi parkolóba Budapesten ma este 8 körül felnézünk. Hozzánk hasonló korú és alkatú párokkal szívesen benne lennénk egy kiadós autós szexben, ha nem fog esni az eső akkor szabadban is szeretnénk csinálni kicsit.
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Részünkről a párcserén lenne a hangsúly mindenképp! Nyilvános helyen nem szoktunk soha levetkőzni, mindent csak ruhában ezért kérjük ,hogy aki(k) velünk akarnak szexelni azok hozzánk hasonlóan olyan öltözékben jöjjenek amiben szexelni lehet anélkül,hogy le kelljen bármit is venni ebben az időben!!!
Fontos: A parkolóban nézelődök és azok az emberek kiválasztása érdekében MINDENKIT SZERETNÉNK MEGKÉRNI, HOGY PÁR PERCENKÉNT EGYSZER VILLANSÁK FEL A VÉSZVILLOGÓJUKAT MINDAZOK AKIK INNEN A GOLDEN GATE OLDALRÓL JÖTTEK ODA, EZT OLVASTÁK ÉS SZEMÉLYESEN IS HAJLANDÓAK TALÁLKOZNI!
Köszönjük neked, hogy végigolvastad!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Reptérnél kaland valaki?
Veresegyház vagy környékén kis kalandra valaki? Akar nálam is☺️ de párhoz is csatlakoznék...
Sziasztok olyan nyitott parokkal ismerkednek ahol a holgyet izgatna ha egyszerre ketten kényeztetik. hely kelelne utazni tudnek!
Sziasztok! Budapesten egyedül élő független, kulturált, ápolt és borotvált férfi keresi szeretőjét / barátnőjét szabadidő kellemes eltöltésére. Fogadni tudok, párokkal is szívesen találkozom, biszex is lehetséges.
Ma délelőtt valaki - valamire?
Sziasztok! X. Ker környékén keresek hölgyet alkalmi titkos kalandra kb másfél 2 óra múlva. Diszkréció fontos!
Házaspárral találkoznék. több... az adatlapomon.
Keresek párt, ahol mindkét fél popsiját hosszan és mélyen kinyalhatom. Szopok is, gecit nyelek.
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Kedves budapesti hölgyek!
Vasárnap este egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.
Vasárnap este egy éjszakát Budapesten töltök, erre az egy estére keresem alkalmi partneremet egy kis szexre. 38 éves ápolt, diszkrét, intelligens férfi vagyok. Helyem az egyik reptéri szállodában biztosított lesz. 40 felettiek előnyben, de nem feltétel.
Belső levelet várok, ismerkedjünk össze és érezzük jól egymást.

vazelinator