Olyan párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézné ahogy a két pasi játszik egymás farkával és szívesen aktív részese is lenne !
3. Kerületbe ma valaki?
Szerdánként a Club Paradise-ban, 10-15-ig a hagyományosan legnagyobb nappali swinger összejövetel.
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jacuzzi, szauna, lazulás és határozottan célirányos foglalkozások.
xoxo
Mariann
p4u
Jóreggelt! Budapest X. Ker be vagy környékén hölgy diszkrét alkalmi kalandra most reggel esetleg?
Sziasztok. Hétvégén szabadok leszünk, es szeretnénk kikapcsolódás kicsit. Párokkal, lányokkal es bi fiúkkal szivesen találkoznánk. Helyünk sajnos nincs, de utazni tudunk.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok Szarvason holnap este tudnék fogadni parokat igényes wellness jakkuzis környezetben. Cuckold ba tapasztalt férfi vagyok.. kedves barátságos...
Hellyel rendelkező aktív pasi holnap reggel 7-9 óra között Kelenföld vagy 13 kerület környékén? Szopnék meg dugható is vagyok akár többesben is benne vagyok passzívként
szep napot feleseget hasznalnak a ferje elott akit ez izgatna esetleg kesobb o is beszállna! Hely kellene utazni tudnek!
Holnap estére keresünk budapesti 30- év feletti 50-év alatti tiszta ,ápolt, pasit aki duci imádó és szívesen kiverné a farkát elöttem és a puncimra spriccelne.Ha valakit érdekel a részleteket privátban megbeszélhetjük!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Arc kép nélkül ne írj mert nem válaszolok!!!!
Szerda, csütörtök esti órákban vagy pénteken napközben szívesen fogadok párokat lányokat otthonomban!
Ma valaki kér egy fiatal sráctol (23 eves vagyok atlagos/sportos alkatú) egy érzelem mentes szopást?
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
18:00 környékén.
Bár csomópont es Corvin negyed környékén?
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Csak megyek, le szoplak és el is megyek.
Mellébeszélés minden nelkul
18:00 környékén.
Bár csomópont es Corvin negyed környékén?
Helyem nincs , de jo lehet nyilvános mosodba vagy autóba
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok!
Extra méretű,igényes,jól szituált férfiként párt keresek Bp és környékén!
Kommunikációhoz a Vibert vagy WhatsAppot preferálom!
Extra méretű,igényes,jól szituált férfiként párt keresek Bp és környékén!
Kommunikációhoz a Vibert vagy WhatsAppot preferálom!
Cegléden Bi pár esetleg?
Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (tegnap 06:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:37
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk!
Sziasztok! Pest megyei igényes potens pasi vagyok enyhén kreol bőrrel. Szívesen ismerkednek párokkal hölgyekkel.
12 éve vagyunk együtt a nejemmel! 5 éve rendszeresen dugatom! Budapesti pasit keresünk! Ápolt és diszkrét legyél! Hellyel rendelkezünk!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!! Fiatal-ferfit keresnénk gödöllő környékén!!!!

vazelinator

rbt001