Ma estére kersünk hetero pasit feleség dugásra .
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Sziasztok, hölgyet keresek aki leszopná a páromat előttem. Ő 31f én 24N... vagy kiváncsi hölgyet édeshármasra, helyet biztositunk.
Üdv! Szopna valaki most 3ker?
Sziasztok
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Hölgy vagy pár szeretne ma találkozni?
Utazni tudok és elég nyitott vagyok.
30F
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Sziasztok! Május 4 késő délután-este keresek párt illetve hölgyet Budaörsön.
Izgalmas estét, sziasztok. Párral, hölggyel találkoznék, helyem is van. Akinek lenne kedve ismerkedjünk.
Hát ha a reptérhez kimenetek, ott pasit tuti találtok.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2026. 04. 24. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 24. péntek 20:11
Van valakinek ötlete, hogy hova lehetne a este menni szórakozni,ahol lehet valami huncutság is?
Van valakinek ötlete, hogy hova lehetne a este menni szórakozni,ahol lehet valami huncutság is?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral, hölggyel, hölgyekkel ismerkednék.
Beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az, amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni, ujjazni stb.
Perverzió és a nagy cicik, terhes nő előny!!!
Ma este, Monor - Albertirsa térségében, lányokat, asszonyokat elégitenék ki, akár nyelvel is!
Férj jelenlétében is, akár a gecivel töltött puncit is kínyalom!
Férj jelenlétében is, akár a gecivel töltött puncit is kínyalom!
Olyan kiváncsi hetero urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Szeresd a szép puncikat a jó szexfilmeket.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en
Ma este orál kaland a tatabányai Turulnál? 20.30-tól 22.30-ig leszünk fent. Légy ápolt, normális és határozott. Olvass adatlapot. Villants az irányjelződdel és akkor tudjuk miért jöttél.
Ez az extrémbe jobb lenne! Mert nővel shoppingolni, az egy kínzás!
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2026. 04. 24. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Elkisér valaki shoppingolni?

vazelinator

masszőz