Sziasztok! Egy srác haverommal május elsejét Budapesten töltjük, társaság lehetőség van esetleg aki/akik el lennének velünk?
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti pasit aki nem kamus mert talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges a szombat esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
Sziasztok!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Helyem van, utazni tudok! Nyitott vagyok! Írjatok bátran, érezzük jól magunkat!
Szívesen csatlakoznék párokhoz Budapesten és környékén akár ma is vagy a hétvégén , 34 éves . ápolt , normális pasi,nagyobb intimmel
Budapest vagy környékén hosszú hétvégén hosszú bulizás reggelig?
Páros vagy egyedülálló lány / Nő jelentkezését várom
Páros vagy egyedülálló lány / Nő jelentkezését várom
Sziasztok!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Normális, megbízható, fiatalos, független, heteró pasi vagyok. Elsősorban Budapest, Pest megyéből keresek Hölgyet/Párt Pénteki(05.01.), Szombati(05.02.) találkára. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok!
Üzenetben írj!
Az lemaradt szombatra keresunk!
Sziasztok Házaspárként a feleség (dagi) részére keresnénk olyan 30-50 év közötti pasit aki nem kamus mert talalkozni és tudna értékelni egy autós szopást.Talalkozas a xv.keruletben lehetséges az esti órákban.Ha érdekel privátban írj a feleség vagyok és én fogok válaszolni így ha kérhetem kulturáltan normálisan köszönöm!
Sziasztok!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Május 1. és 2. éjszaka Velence Resort & Spa**** Hotel Delux szobában hármas? Párok, kérlek, csak ha komolyan gondoljátok. Igényes diszkrét és érezzük jól magukat, a többit privát üzenetben folytassuk. Köszönöm!
Ma este hölgyet vagy pár hölgy tagját nagyon szívesen megmaszíroznám Budapesten vagy környékén.
Sziasztok mai nap délelőtt nem keres valaki aktív pasit?
Délelőtt,délben párhoz csatlakoznèk
Nagy farokkal házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
Holnap este fél kilenc után - ha valaki visszajelez, hogy jön - kinézek a Fóti Auchan parkolóba.
Sziasztok!Esztergom-Dorog-Párkány-Solymár-Pomáz és környéke...átlagos alkatú. Nőt,Lányt,Asszonyt,Feleséget a férje előtt,elhanyagolt Feleséget ORGAZMUSIG NYLNÁK autómban,vagy Nálad...kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű masszőr pasi vagyok...Puszi a Hölgyeknek...
És bizonyára mikor már lefixálod a programot a párral, és várják a címedet, felszívódsz, mint ahogy velünk is tetted... Pedig elvileg még videóhívásban is stimmelt minden, aztán meg letiltottál... Szerintem nem jó reklám...
(Ez egy válasz moher üzenetére (2026. 04. 29. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 29. szerda 10:23
Sziasztok!
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
Sportos férfiként keresek párt hetero alapon, helyem van.
sziasztok, hosszútávra keresek belevaló hölgyet a vágyaink megélésére Bp-en. 48 éves, normális hetero férfi vagyok
Sziasztok.
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm
Mai naptól vasárnap estig bezárólag ápolt, diszkrét pár hölgy tagját szopatnám akár a férje jelenlétében is.
Diszkrét autós kaland is aktuális lehet.
K-E vármegye, és környező megyék, de szívesen utazom is.
Adatlapom szerint. Kérlek privát üzenetet írjatok. Köszönöm

vazelinator

xTrancE
Yuki