párost keresek ahol a női tag szeret többek között franciázni pasival miközben párja dugja...hosszútávra keresnek harmadikat...
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Izgalmas perverzkedésre keresek lehetőséget nálad!
Szép napot a jövő héten szerdatól párokat fogadnék megbeszelt időben többi privatban
Sziasztok .Hölgy partnerem kényeztetném.(Egyedűlálló-Barátnő-Feleség)
Valaki???
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves vármegye. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Valaki Alsónémedi és környékéről ismi dumcsi haverkodas és ami alakul????
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
lightos kalandra ma valaki? bp
Csinos 50es párként bisex párokat keresünk. Mindketten bi kíváncsiak vagyunk,szívesen próbálnánk ki izgalmas játékokat hasonló párokkal. Utazni tudunk.
Sziasztok
Parokat keresek, akiket izgat a hotwife / stag & vixen dinamika vagy a cuckold
Adatlapom valos, tobb parnal jartam mar !
Parokat keresek, akiket izgat a hotwife / stag & vixen dinamika vagy a cuckold
Adatlapom valos, tobb parnal jartam mar !
Sziasztok!
Diszkréten és enyhén nyitottan pàrt keresek ma estére-éjjelre. Helyem van.
Diszkréten és enyhén nyitottan pàrt keresek ma estére-éjjelre. Helyem van.
Budapesten most pár, hetero alapon?
(bár lehetetlenhez konvergál, tudom
)
(bár lehetetlenhez konvergál, tudom
)
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Olvasd el a profilom. Bp 20ker.
Szopató, és keményen kúró pasikat keresek, Érd-Bp. és környékén. Helyem van! Irjatok üzit!! Nem levelezni akarok, hanem szopni, nyelni, és baszatni...
Biszexuális férfit keresünk közös élvezetekre.
Olyan hölgyet vagy párt keresek Budapesten vagy Esztergom környékén, aki értékeli a minőségi érintést és a figyelmet. Szívesen vállalok masszírozást, legyen szó egy kis relaxációról vagy többről. Nyitott gondolkodású vagyok , így párok elől sem zárkózom el. Mobilis vagyok, az utazás nem akadály. Ha szimpatikus a felhívásom, jelentkezz bátran!

vazelinator