Sziasztok , szeretnék ismerkedni veletek , írtam , köszönöm előre a választ.
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (tegnap 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Párokat keresek akik szívesen vennék MA este egy potens és kitartó srác társaságát
Sziasztok!
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Hölgyel, párral taliznék ma budapesten.
Fiatal, kis tapasztalattal rendelkező sub fiú vagyok.
Sziasztok! Monor környéken esetleg valaki ? Hölgyet , párt keresek .. 29 éves magára igényes pasi
Sziasztok, ma este biztonságos kaland?
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Szeretek masszírozni, kényeztetni, prosztata masszázs is megy
A pünkösdi swinger megtelt!
Ma este lakásunkon fogadnánk adatlapunk szerinti férfit aki masszázsban részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Keresek férfit:
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda
Sziasztok! Ma estére keresünk Pesten sportos pasit pasikat aki fogadni is tud minket!
Bi beállítottságú férfit keresünk kölcsönös örömökre.
Sziasztok nőt vagy hetero párt keresek mindenre ami örömet okoz
sziasztok olyan nyitot parokkal ismerkednek akikkel ki probalhatnek par izgis dolgot + hely kellene utazni tudnek
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni !
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Sziasztok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Május 29-30. estére keresek szex partnert hölgy, pár vagy esetleg nagyon enyhe biszex férfi személyében.
Párokhoz szívesen csatlakozom heteró, vagy bi alapon is.
185 magas vagyok, 95kg, rövid haj, tetoválás van, farkam 17cm
Környékről keresek, valamennyit utazni is tudok ha úgy alakul.
Kamusok, beszariak légyszi ne!
Csak képpel rendelkezőknek válaszolok!
Szombat délelőtt valaki talizna velem? Szívesen számba venném, de be is teheted a fenekembe. Fót környékén.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus!
Írj/írjatok és e-mailben folytassuk az ismerkedést!
Budapest és környékén ma este párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok!
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi
Holnap este hölgy vagy pár társasága lennék.
Van már kis tapasztalatom párokkal, többit privátban.
Puszi

vazelinator

Grenada
Angelina Crow