Sziasztok!
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Budapest /reptér környékén pár vagy hölgy ma este?
Hölgyet, párt keresek
Holnap délután leszopna valaki egy ápolt hetvenest normál mérettel? Hely Bp belvárosában van.
"...ilyen az élet..." ( P.A. )
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (ma 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:24
De a fotóid alapján valószinü a hölgy tagnak nem tetszel nem vagy neki szimpatikus férfi érted és igy élöben sem lennél az neki ezért is irtak neked itt vissza szépen!
Sziasztok kedves Pàrok!
Egy fiatal kedves vicces potens pasi csatlakozna hozzátok ha szeretnétek.
Kérlek írjatok üzenetet ha ismerkedhetnek!
Szép napot!
Szép napot!
De a fotóid alapján valószinü a hölgy tagnak nem tetszel nem vagy neki szimpatikus férfi érted és igy élöben sem lennél az neki ezért is irtak neked itt vissza szépen!
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (ma 01:03), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:03
Látom,h budapestiek.De egy szóval sem utaltak arra,h csak budapestit keresnek...Esztergom nem "az ország másik vége"...Neked is sok sikert kívánok...
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Köszönöm az észrevételt.Írtam Nekik,h frissen borotvált vagyok mindenhol.Visszont az adatlapom javítanom köll,mert alkalmankét sem gyújtok rá már 3-4 éve,csak ezt nem írtam át...köszik...neked is sok sikert kívánok...
(Ez egy válasz Kokkolhato üzenetére (ma 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 04:53
Segítek, idézet Marineland adatlapjáról: "AMIT NEM ERESÜNK : -Dohányzás -Túlsúly -Durvaság -Szőrös testű, vagy szakállas pasi -Trágár beszéd"
Ezek után nézd meg a sajátodon a képeket amelyeken szőrös testű és szakállas vagy, meg azt is írod, hogy alkalmanként dohányzol.
Ezek után nézd meg a sajátodon a képeket amelyeken szőrös testű és szakállas vagy, meg azt is írod, hogy alkalmanként dohányzol.
Segítek, idézet Marineland adatlapjáról: "AMIT NEM ERESÜNK : -Dohányzás -Túlsúly -Durvaság -Szőrös testű, vagy szakállas pasi -Trágár beszéd"
Ezek után nézd meg a sajátodon a képeket amelyeken szőrös testű és szakállas vagy, meg azt is írod, hogy alkalmanként dohányzol. (Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (ma 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 01:01
Ezek után nézd meg a sajátodon a képeket amelyeken szőrös testű és szakállas vagy, meg azt is írod, hogy alkalmanként dohányzol. (Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (ma 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Elolvastam 2X is figyelmesen...minden elvárásotoknak megfelelek...sok sikert kívánok Nektek...
Pár afteres hangulatban mostanában? 20/6 extra kemény és kitartó farokkal beszállnék szexi feleség dupla élveztetésére smile . Szeress szopni és ha kitartó kemény farokkal hosszan dugnak (20/6) .
Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
Látom,h budapestiek.De egy szóval sem utaltak arra,h csak budapestit keresnek...Esztergom nem "az ország másik vége"...Neked is sok sikert kívánok...
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (tegnap 23:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Elolvastam 2X is figyelmesen...minden elvárásotoknak megfelelek...sok sikert kívánok Nektek...
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:05
Akkor olvasd el az adatlapunkat hogy kit nem keresünk, hátha megtalálod azt a kritériumot ami rád vonatkozik !
Érdekes hogy nem látja azt hogy ti Budapestiek vagytok.
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:05
Akkor olvasd el az adatlapunkat hogy kit nem keresünk, hátha megtalálod azt a kritériumot ami rád vonatkozik !
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (tegnap 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam...
(Ez egy válasz marineland üzenetére (tegnap 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:23
Adatlapunk szerint keresnénk ma estére 22 óra körülre pasit ! Helyünk van ! Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj !
Szopni szeretnék egyoldalúan élvezésig. Lassan, mélyen, érzekien csinálom sok nyállal és nyalással, akár több farkat is egyszerre.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Pároknál is szívesen nyalnék puncit élvezésig.
Vagy esetleg van olyan hölgy, akit izgatnak a bi pasik?
Budapesten van diszkrét helyem. Szeretem a spontán kalandokat, de rendszeres lenne a cél.
Vasárnap délután fél 7 körül kijön valaki a Fóti Auchan parkolóba?
Pár afteres hangulatban mostanában? 20/6 extra kemény és kitartó farokkal beszállnék szexi feleség dupla élveztetésére
. Szeress szopni és ha kitartó kemény farokkal hosszan dugnak (20/6) .
Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
. Szeress szopni és ha kitartó kemény farokkal hosszan dugnak (20/6) . Szendvics is lehetséges.
BP + környéke.
Sziasztok kedves Pàrok!
Ma este,késő este,éjjel a SZÉPVÖLGYI Parkolóba leszek.Szivesen csatlakoznék Párocskához,vagy fogadnék átlagos alkatú Lányt,Nőt,Feleséget.Vagy kukkolnék.Kedves,figyelmes,érett,tapasztalt,fürge nyelvű,ügyes kezű messzőr pasi vagyok...

vazelinator

Hannah Black