Sziasztok ma estére fiatal srácot keresünk harmadiknak hetero alapon hölgy örömére.. csak olyan irjon akinek ma jo ...
Hallod titoktóbiás minden hova behányod?
tee
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:45
tee
(Ez egy válasz Titkos Név üzenetére (tegnap 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Sziasztok! Szavatartó vagyok, nem úgy, mint pl. Az "utaztató"/egyéb kamusok. Szóval vasárnap este törlöm a regisztrációm. Egyébként nem igazán értem a "reptér" fanokat. X km-t vezetnek, majd akár órákig várják, hogy "lesz-e valami." Ahogy olvastam, nem én vagyok az egyedüli, aki következetesen, pontos helyszínt és időt megadva ír és azt is, hogy miben van benne. Költői kérdés: A biztos miért nem jó?" Nem fogom megfejteni. Viszont utolsó hozzászólásként felajánlom: Holnap (vasárnap) este fél hét után kimegyek a Fóti Auchan parkolóba. (A későbbiekben is néha, de nyilván már nem fogok írni, hogy mikor.) Szóval. Aki szeretné, hogy megfogjam/számba vegyem a farkát (akár bele is élvezhetsz a számba) , vagy meg szeretne dugni, akkor jöjjön. Az sem baj, ha egyszerre, vagy egymás után többször, többen, mivel ez úgymond "végjáték" a GG-n nekem. Pont ezért fekete tangában, női papucsban lábujj gyűrűvel, necc combfixben, rózsaszín szupermini szoknyában leszek.
.
.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednek, nem feltétlen csak szexre. Ápolt megbízható normális pasi vagyok.
PM
Szívesen ismerkednek, nem feltétlen csak szexre. Ápolt megbízható normális pasi vagyok.
PM
Sziasztok hölgyet párt keresek szombatra
Hali valaki Taksony környékén?
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ha eleged van már az állandó hokizásból,és a felesleges levelezgetésekből,kipróbálnál egy oda adó finom hosszas orális kényeztetést egy igényes fiatal ápolt vékony kellemes külsejű Pestmegyei sráccal akkor irj még ma!Viszonzást nem várok,de ha szeretnél egy finom olajos kézi kényeztetést azt is megteszem.Óriásit fogsz élvezni!Pestmegyében van helyem!
Elhanyagolt nők, lányok vagy párok- párod nézi - anális és orálszexhez.
Valakihez felugranek Pesten egy finom diszkrét cumi Pesten nálad irj kívánom a faszt nagyon finoman szopok fejem a faszod dolj hátra néz filmet és én garantáltan jól ki elégíteni a faszod és utána lépek diszkrét 50 ápolt fiatalos vagyok irj
Sziasztok
A hétvége folyamán keresek part a hölgy örömére, hosszú orálra, dupla behatolasra! A részleteket megbeszeljük
A hétvége folyamán keresek part a hölgy örömére, hosszú orálra, dupla behatolasra! A részleteket megbeszeljük
Sziasztok! Biszex párhoz csatlakoznék....
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok! 21 éves Pest megyei szűz srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon.
Cegléden most valaki?
Max 17 farokkal.
Nekem 15
Max 17 farokkal.
Nekem 15
Sziasztok!ma,vagy szombat estére keresnénk pasit hármas szexre,anál kizárt,max 50km körzetünkből keresnénk!Borotváltság feltétel,fotó ugyszintén!nem hosszú szexet keresünk!
Ma este pár vagy nő esetleg?
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Írj privátot.
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
Írj privátot.

vazelinator

Griffin86