Sziasztok! Július 7-13 között szívesen ismerkednénk Rodoszon párokkal maximum 40 éves korig. Többes terén kezdők, de annál lelkesebbek vagyunk. Szívesen benne vagyunk közös programokban, kirándulásokban a szigeten.
Sziasztok! Szombat estére keresünk sportos párt vagy pasit aki fogadni is tud minket Pesten!
Sziasztok! Június 28-30 között szívesen vendégül látnék egy párt vagy lányt Budapesten. A megfelelő hűsítésről egy medence gondoskodna ebben a kánikulában.
Jó reggelt! Ma délelőtt Budapest. 17Ker-ben hölgy egy kis kalandra? Helyem van csak diszkréten
Sziasztok!Vasárnap délutánra keresek párt.Hosszabbtávra, házibarát szerep is érdekelne.Helyem van Veszprém mellett!Írjatok
M5 tesco valaki?
Monor-Albertirsa térségében, ma, puncit kényeztetnek! Szeretek nyalakodni, cuckold is mehet, esetleg enyhe bi is!
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Sziasztok!
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
JÚNIUS 27. SZOMBAT – Club Paradise - SPLASH PARTY
Ezen a szombaton egy kicsit másképp készülünk: már 16:00-kor nyitunk, így aki szeretné, egy kellemes délutáni medencézéssel indíthatja az estét.
A buli pedig egészen hajnali 4 óráig tart, így bőven lesz idő csinálni ezt-azt.
Most kipróbálkul, és ha beválik, akár rendszeres program is lehet belőle.
xoxo
Mariann
Club Paradise – P4U
Szombat estére keresünk 2-3 adatlapunk szerinti pasit aki Bp. XI. kerületében egy később egyeztetett helyszínen benne lenne egy autós találkozóban ahol kézzel szájjal kielégítené párosunk hölgytagját, majd utána rávernék a cicire, popsira, vagy puncira dugás nélkül ! Csak privát jelentkezést várunk, ne ide írj ! Mindenkinek válaszolunk, de csak azoknak akik az adatlapunkon leírtaknak megfelelnek !
Sziasztok! Normális,többesben tapasztalt, rubensi alkatú Hölgyből és egy állítólag sportos pasiból álló, vagány,nem szegyenlős, szeximádó pár vagyunk. Korban és alkatban hozzánk illő ,hasonló habitusú Párt keresnénk tartós szexkapcsolatra. Ha van állandó Férfi Partneretek,az plusz pont! Privát üzenetet várunk a Fővárosból
Holnap estére keresnénk, pasit, esetleg pasikat párom többes kényeeztetésére.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Korhatár minimum 38 év max 55. Magasság 180 cm-től sportos, testesebb de nem kövér alkat előny.
Nagymaros és környékén valaki talizni 40 es ápolt pasival?
Sziasztok!
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Valóban nagy méretű, 50 éves pasiként ,heteró alapon ,budapesti nőt,párt keresek !
Kevés szabadidővel, de mobilis vagyok .
Akár egy autóban akár lakáson kényeztetlek.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Barátságos feleséget, barátnőt keresek diszkrét kapcsolatra. Tali akár holnap napközben. Helyem van. Perverzió előny
Keresek magas, max 45 éves, igényes FÜGGETLEN saját hellyel rendelkező pasit dél-Budán rendszeres dugásra.
Cuckold szerető párt keresek!
Valaki 1 2 óra múlva budaörs Budakalász körűl,?
Sziasztok Dunakeszi környékén keresek szeretőt hölgy személyében. 43 éves nem független pasi vagyok kb nulla szex van itthon. Imádok puncit popsit nyalni akár
pi
is. Telegramon,Google chaten,Discordon is vagyok
alf
si alf
se alf
n

vazelinator

pressel
Liz