Téged vagy Titeket is vonz a nagyobb korkülönbség ?
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
54 éves Férfi fiatalabb vagy idősebb Hölgyek - Párok ismeretségèt keresi !
Sziasztok,
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkrét, rendszeres partnert keresek, diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Sportos bi uni srác vagyok, helyem van Szentendrén.
Diszkrét, rendszeres partnert keresek, diszkréció, biztonság adott és elvárt.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sub Hölgyet keresek !
Ingyenes egész testes svéd, sport, vagy relax masszázs.
Tanultam és van masszázságyam.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni!
Tanultam és van masszázságyam.
Írj üzenetet, ha szeretnél jönni!
Monor - Albertirsa térségében puncit kényeztetnek, nyalnak, akár férj jelenlétében is, akár geciset is. Enyhe bi is mehet!
Sziasztok! 32 éves elhanyagolt férj szívesen csatlakozna párokhoz harmadiknak vagy cuckold alapon. 183 cm magas, 94 kg vagyok tetkókkal, átlagos alkatú és méretű vagyok. Bukkake és kukkolás is érdekel, akár hosszú távon. Péntek délután helyem is lenne, szerda vagy csütörtök kora reggel nálatok vagy autós kaland játszana
Két férfi csinos sub nőt keres.
Hello!
Ma kora délutántól keresek alkalmi, állandó partnert Budapesten, a 19.- ik
kerületben, közel a Kós Károly térhez.
Saját, légkondis lakás, csend és nyugalom.
Privát üzenetet is várok, a többit levélben, vagy bármilyen más módon!
Ma kora délutántól keresek alkalmi, állandó partnert Budapesten, a 19.- ik
kerületben, közel a Kós Károly térhez.
Saját, légkondis lakás, csend és nyugalom.
Privát üzenetet is várok, a többit levélben, vagy bármilyen más módon!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Állandó alkalmi kapcsolatra keresek társat akár ma este lakóautóban.
(BP XX, XXlll, XVlll ker, Gyál)
Állandó alkalmi kapcsolatra keresek társat akár ma este lakóautóban.
(BP XX, XXlll, XVlll ker, Gyál)
Sziasztok,holnap napközbenre keresek párt Tatabánya Bicske vonalon,autós szabadtéri,izgalmakhoz! Enyhe bi ok!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Monor - Albertirsa térségében, ma este, puncit kényeztetnek, akár a férj jelenlétében. Imádok puncit nyalni, akár gecivel töltöttet is. Enyhe bi is mehet.
Sziasztok! Valós, találkozni és a vágyaikat valóban megélni merő partnereket keresek. Minél kevesebb a tabu, annál izgalmasabb. Ha számít az intim 21/6. Üzenetben keressetek!
Sziasztok! Mai estémet vecsésen töltöm egy szállodában, időm kellemes eltöltésére keresek hölgyet. Előny, ha szereted, ha nyalnak.
Valaki megszopatna mostanaban ?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok! Párt,pasik keresek vasárnap délutánra! Diszkréció!!
Autóval rendelkező csaj budapesten? Ma este?

vazelinator

kovacs2012
Ivana B