Sziasztok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Szexpartnert keresek, 35éves, 95kg, es 185cm magas vagyok, sportis egészséges, 17cm-es intimmel
Ha van kedved, és mersz is találkozni, írj nyugodtan, dél pesti régióban vagyok!
Párhoz is szívesen csatlakozok!
Sziasztok!
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sok ido utan , ismet SRACOKAT / PAROKAT keresunk 06.04 szombat delutanra !!
Rolam adatlapon latjatok az infokat, a kepeim kozt pedig latjatok a holgyet (pucsitos kep es bugyi felrehuzos) akinek mostanra keresunk.
A lany 26 eves, nagy cicis, nagy popsis, tobbesben mar jartas (es imadja) szoke, nagyon finom holgyecske.
Kriteriumok sracok eseten
- apolt
- 18-40 kozott
- Minimum 18cm farok meret !!!
- Budapesten belul lesz a jatek
- Igenyesseg , es tudd kezelni a helyzetet
Parok eseten
- 18-50 kozotti korosztaly
- Lanyok jatszhatnak egymassal
- Parcsere
Nagyon fontos, hogy csak fenykepes megkeresesekre valaszolunk.
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék! Kevés dologra mondok nemet! Helyem, autóm van! Perverzió előny!
Szeximádó, erotikus hölgyet keresek játékos szexcsatákra
akár tartós kapcsolatra!
Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!
Esti
Párok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi, viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
akár tartós kapcsolatra!Intelligens, izmos (nem izomagyú
) FÉRFI, jelenleg független!!Esti
vi
, beszélgetés is érdekel, semmi sem kötelező jeligére! alf
dá alf
m alf
borozgatásPárok is szóba jöhetnek, de nem mindenáron és CSAK HETERO alapon!
Olvasd el a profilt is!
A boa nem vékony és nem kicsi, viszont nem siet sehová!
Írj privátot.
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. 48 éves normális, hetero pasi vagyok, klímás hellyel.
Sziasztok! Egy párral megyek ki ma este, 10 után a Liszt Ferenc reptérhez. A csini hölgy szeretne több, igényes, potens férfival kalandozni. Főleg orál lenne, de hogy kivel mi lesz, az kizárólag az Ő döntése. Ha gondoljátok, írjatok, akkor adok majd részleteket.
Sziasztok, ha valami jóval többre vágytok az átlagosnál ; )
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Két jó megjelenésű, 42 és 44 éves, normál testalkatú, domináns pasi ismerkedne nyitott lánnyal vagy párral. Mindketten domináns, határozott, irányító típusok vagyunk, nyitottak a nem hétköznapi élményekre és az izgalmas helyzetekre.
Szeretjük a kölcsönös vonzalmon alapuló, nem hétköznapi találkozásokat, és úgy gondoljuk, hogy egy ilyen felállás sok izgalmas lehetőséget rejt magában.
Írjatok, és ismerkedjünk meg smile
Sziasztok ! Egy régi vágyam , hogy egy hármas szex közben , úgy nyalhassam a hölgy tagot , hogy amíg mi 69-ben vagyunk a férj hátulrol dugja ! Természetesen a punciát tisztára nyalnám , miután a férje tele lőtte ! Erre keresek házaspárt vagy csak párocskát....Budapestről vagy Pest megyéből !
Sziasztok párt vagy lányt keresek minden jóra akar szex mentes beszélgetős találkozó is szóba jöhet de lehet egy kis simogatás vagy esetleg több is. Ha van kedvetek ismerkedni írjatok rám. Nógrád es Pest megye mobilis vagyok. Szép napot.
Sziasztok!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
40 éves, igényes, diszkrét férfi vagyok. Esztergom–Szentendre környékén ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal. Szeretem a masszázst, szívesen kényeztetem a hölgyeket meleg olajjal.
Ha egy normális, nem kamus férfit keresel, írj bátran!
Sziasztok pénteken este Budapesten leszünk CSAK párokkal szívesen ismerkedünk ZsuTi
Sziasztok Hölgyek.
Holnapi nap 10:00 óra magasságában ,Bánki Tóra ebben a nagy melegben elmennék veled/veletek.
Ismerkedés fürdés aztán ki tudja...
Budapesti indulás.!
Holnapi nap 10:00 óra magasságában ,Bánki Tóra ebben a nagy melegben elmennék veled/veletek.
Ismerkedés fürdés aztán ki tudja...
Budapesti indulás.!
Sziasztok!
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Péter vagyok, 32 éves, 185 cm magas, 80 kg-os, sportos testalkatú hetero férfi.
Olyan párt keresek, akikkel kölcsönös szimpátia alapján megismerkedhetünk, jól érezhetjük magunkat együtt, és kellemes élményeket szerezhetünk. Ha szimpatikus vagyok számotokra, örömmel beszélgetek és ismerkedem veletek.
Holnap délelőtt rá érő aktív srác pasi aki jönne vagy jár Monor Gomba fele hely va 13 óráig rá érek.
Veresegyház vagy környékén keresek valakit kalandra. Esetleg szeretőt
Sziasztok!
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Kecskeméten ki szopatna meg éjszaka?
Helyem van vagy kocsi… írj…
Hosszú kihagyás után szeretnénk ébredezni....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
A hétvégén idén először kilátogatunk D1 re,és szimpi minél fiatalabb párokkal szívesen ismerkedünk kint egy jövőbeni hosszabb távú barátság céljából. Valós párokkal privátban viberen egyeztetünk....
Sziasztok este valaki 2-kerület Adyliget környékén? Üdv Attila
Sziasztok
Este 9:00 óra után Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóban
Igazi nyári kalandra
Este 9:00 óra után Hölgy (pár heteró alapon)szépvölgyi parkolóban
Igazi nyári kalandra
Ma este 22:30 körül Tát 117 és út mellett fogok sétálni csajosban ha van kedved gyere ❤️

vazelinator

szexipoz