Sziasztok! Fiatal sràcot fogadnánk ma a hölgy örömére
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék párral! Baráti és szexkapcsolat amit keresek!
Szívesen ismerkednék párral! Baráti és szexkapcsolat amit keresek!
Most délután ,este közös fasz verés, szimpátia esetén szopás-szopatás autóban Vecsésen ?
Csinos, fiatal, fekete hölgy szexpartnert keresek. Bármilyen feltételt támaszthatsz.
Társkeresős oldalamon a fotók valósak.
Társkeresős oldalamon a fotók valósak.
Lehet valahol, valakivel élvezkedni ma éjjel a VIII. Ker környékén?
Ma este Budapest és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk!
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Helyem van, utazni tudok. Viber, whatsapp, Google chat van.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Sziasztok!
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Pàrokal/lányokal finom szerepjáték…Viber/Whatsapp/GoogleChat…
Ha felkeltettem az érdeklődést irj nyugodtan.
Diszkréció maximális
Holnap napközben Pest megye, Bp, hölgyet kenyeztetnék.
Nagykáta és környéke lány vagy pár
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Pasikkal és Párokkal ismerkednénk
Privátban várjuk a leveleket
Privátban várjuk a leveleket
Sziasztok.
Hölgy Mostanában Pesten 1 laza nyári kalandra
Hölgy Mostanában Pesten 1 laza nyári kalandra
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Reptéren pár vagy srác?
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!
Dél Pesten biszex Párt keresek !!
Sziasztok, Misi vagyok 32 éves pasi, Hatvanban lakom. Szívesen látnák párt vagy hölgyet szerény otthonomban vendégül vagy szívesen utaznék. További információk privát üzenetben. Utóirat imádok nyalni és örömet okozni.
Budapest környékéről keresek csinos feleséget,lehetőleg másét!
))
))
Sziasztok, hetero diszkrét pasi, Bp-n ismerkedne nőkkel, hölgyekkel, barátság extrákkal dolgokban, hogy a mindennapi életből kicsit kiszakadva kalandozgassunk

vazelinator

bandika1010
Tereza H