Sziasztok !! Monor környékén hölggyel , párral ismerkednék írj privatba !! 29 éves pasi
Szia !
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Ha tetszik az adatlapom ,és budapesti nő vagy ,esetleg heteró pár!
Keress bátran ha kellenék.
Sziasztok !! Monor , Pilis környékén hölggyel , párral ismerkednék …. 29 éves magára igényes pasi !!
Sziasztok párt fogadnék ma este bp
Szia!
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
A héten és a jövő héten keresek delikvenst a szokásos irodai szopatásra.
Fogadlak az irodámnál, felviszlek, bevezetlek, megszopatlak, és már mehetsz is.
(Annyira felesleges de még próbálkozom...) Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Sziasztok !! Monor környékén hölggyel , párral ismerkednék írj privatba !! 29 éves pasi
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma!! Valakik?
Sziasztok!
Bevállalós lánynak, hölgynek elélveznék google chat-en, vagy teams-en. Hallhatsz is ha szeretnél.
Közös masztiban is benne vagyok.
Írj üzenetet és megbeszéljük
Bevállalós lánynak, hölgynek elélveznék google chat-en, vagy teams-en. Hallhatsz is ha szeretnél.
Közös masztiban is benne vagyok.
Írj üzenetet és megbeszéljük
Sziasztok,
Itt a mai napon hírdetett istván199308 nickkel egy pár-pasi de kiderült kamusok, vigyázzatok velük. Érdeklődtem két mebernél is itt, kettőjüknek egy, nekem egy teljesen más 3. címet adtak. El kezd válaszolni a pasi, beszéltünk telón is, küld egy sereg fotót a csajról aztán eltűnik és nem is lesz elérhető. Gondoltam csak jelzem ha esetleg valaki azt gondolja , hogy ez egy komoly páros lenne.
Itt a mai napon hírdetett istván199308 nickkel egy pár-pasi de kiderült kamusok, vigyázzatok velük. Érdeklődtem két mebernél is itt, kettőjüknek egy, nekem egy teljesen más 3. címet adtak. El kezd válaszolni a pasi, beszéltünk telón is, küld egy sereg fotót a csajról aztán eltűnik és nem is lesz elérhető. Gondoltam csak jelzem ha esetleg valaki azt gondolja , hogy ez egy komoly páros lenne.
Aszód-Hatvan.
Csak recskára keresek kb 45 ig sportos vagy vékony nős, bi srácot. Diszkréció adott és elvárt.vagy ha
M3as autópályan gurulsz, átutazol, jobb kedvvel nyomod a napot tovább...
Csak recskára keresek kb 45 ig sportos vagy vékony nős, bi srácot. Diszkréció adott és elvárt.vagy ha
M3as autópályan gurulsz, átutazol, jobb kedvvel nyomod a napot tovább...
Sziasztok!
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !
Elsősorban Gyöngyös-Hatvan -Pásztó vonalon keresek partnert magamnak a hét folyamán. Aki esetleg ugyan ebben a cipőben jár és felkeltettem az érdeklődését írjon nyugodtan !
Sziasztok!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet!
Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Ismerkedni, nyitni szándékozó, lánnyal, nővel, párral ismerkednék!
Kevés dologra mondok nemet!
Helyem, autóm van!
Perverzió előny!
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék ma este egy ápolt párhoz a hölgy örömére.
Üdv
Szívesen csatlakoznék ma este egy ápolt párhoz a hölgy örömére.
Üdv
Párt, hölgyet kukkolnék Piliscsaba környékén
Ugyanitt, bisex hölgyel ismerkednék.
Ugyanitt, bisex hölgyel ismerkednék.
Sziasztok.
Igényes, jófej, értelmiségi
Felvennénk a kapcslatot, ismerkednénk, egy hozzánk hasonló és hasonló élethelyzetben levő
Szép napot.
Igényes, jófej, értelmiségi
ki
(két és fél éves) pár vagyunk. alf
sg alf
ye alf
rmekesFelvennénk a kapcslatot, ismerkednénk, egy hozzánk hasonló és hasonló élethelyzetben levő
ki
párral. alf
sg alf
ye alf
rmekesSzép napot.
Sziasztok. Most keresek Budapesten illetve közvetlen közelében hölgyet vagy párt. Helyem nincs, autoval tudok menni. Akár autós kaland, szabadtéri vagy búvóhely. Minden megoldás érdekel. Keressetek bátran privátban.
Szia sziasztok. Olyan párt vagy kíváncsi hölgyet keresek aki akik benne lennének olyanban hogy egy szimpatikus pasi a holgy tágra ravélvez csak esetleg simogatás jöhet szóba es raelvezes ha van olyan aki benne lenne az írjon privát üzenetet Nógrád és Pest megye környékén
Sziasztok, írtam
(Ez egy válasz istvan199308 üzenetére (ma 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 06:44
Sziasztok! Cuckold vagy hármas sexre keresúnk perverz bull-t! Helyel rendelkezünk Budapesten! 06204520025 hívj vahy viber! Akár már ma délutánra!
Sziasztok! Cuckold vagy hármas sexre keresúnk perverz bull-t! Helyel rendelkezünk Budapesten! 06204520025 hívj vahy viber! Akár már ma délutánra!

vazelinator

azenfarkam