Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Nagykáta és környéke nő vagy pár hely van
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma este Valakik?
Mostanában keresek Vecsésen közös fasz verésre , orálra autóban!!
Párt keresek ma estére. Lehet hetero vagy biszex is.
Keresek pasit:
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda diszkrét klímás helyen.
diszkrét kezimunkára,
esetleg pippantásra.
Én neked, viszonzás kizárt.
Munka közben után, diszkréten.
Melós ruhások előnyben.
Újbuda diszkrét klímás helyen.
Mostanában keresek Vecsésen közös fasz verésre , orálra autóban .!
50-es évei vége felé járó, kellemes kinézetű, sportos férfi nyalna fiatal lányt, középkorú feleséget, vagy idősebb hölgyet négyszemközt, vagy akár a barátja, férje, partnere előtt is.
Viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan kimondottan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg....
Viszonzás nem feltétel, kor nem tényező, kimondottan izgatnak az olyan kimondottan idős, szenvedélyes hölgyek, akiknek ezt még egyáltalán nem, vagy csak nagyon rég tették meg....
Sziasztok! Igényes,szexi hölgyet keresek, aki eljönne velem nyaralni Horvátországba, aug.7 től 9ig.
Részletek privátban.
Részletek privátban.
Ma estére keresek párt hetetot vagy biszexet. Utazni tudok.
Sziasztok!
Nem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban.
))) üdv nektek
Ti
testű, és alf
niti
puncijú feleségem közös kényeztetésére keresek egy átlagnál jelentősen nagyobb mérettel rendelkező férfit. 50-60 közötti korosztály. Nem hátrány, ha lehetőleg jóképű, de kivételesen nem feltétel. alf
niNem a feleségem vágya ez, hanem engem izgatna látni egy idősebb méretes férfival, viszont feltétel, hogy előtte odaadóan, és hosszasan meg kell masszíroznunk.
Jelentkezni privatban.
))) üdv nektek
Budapest after?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok! Cuckoldban és hármasban tapasztalt srácként keresek a hétvégére hölgyeket, párokat. Akár mára is.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket, írjatok! Üdv, M
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Azon kevesek közé tartozom, akit felizgat ha a partnere szőrös, akár testen, akár intim résznél, legjobb ha mindenhol. Nem keresek extrát, csak egy átlag pasit..... Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom! (Annyira felesleges de még próbálkozom...)
Sziasztok ma sétálgatok este 22:00 körül Tár 117 es ut mellett csajosban smile
Ma este kukkolnék,autós,szabadtéri szexet,masztit!
Sziasztok. Holnap este Pesten leszek. Párokhoz, társaságokhoz szívesen csatlakozom. Igényes, sportos bi pasi vagyok. Írjatok. Pusz
Valaki Csepelen mostanában?

vazelinator

nikto8588
Zuzana K